Απίστευτο βίντεο: "Νεκρό" κοριτσάκι ξυπνάει την ώρα της κηδείας του

Απίστευτο βίντεο: "Νεκρό" κοριτσάκι ξυπνάει την ώρα της κηδείας του

Σοκ στις Φιλιππίνες. Κοριτσάκι τριών ετών, θεωρήθηκε νεκρό, ωστόσο επρόκειτο για ιατρικό λάθος. Δείτε τι έγινε στην κηδεία (Vid)

Τρίχρονο κοριτσάκι από την Aurora των Φιλιππίνων, ξύπνησε την ώρα της κηδείας του. Το περιστατικό κατεγράφη σε κάμερα από συγγενή της οικογένειας.

Το κοριτσάκι ήταν μέσα στο φέρετρο κατά τη διάρκεια της ακολουθίας. Όταν οι γονείς του άνοιξαν την κάσα, άρχισε να κινείται.

Ο πατέρας πήρε την μικρή στην αγκαλιά του και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες νωρίτερα οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τον θάνατο της τρίχρονης μετά από πολυήμερη νοσηλεία της.

Ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 9 το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής και η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο επιθεωρητής Χέντιλ Τέελαν δήλωσε στην εφημερίδα Philippines Star: "Εκείνη τη στιγμή, αφού την εξέτασαν στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσαν πως δεν είχε καθόλου σφυγμούς και τη χαρακτήρισαν κλινικά νεκρή το Σάββατο το πρωί στις 9 π.μ.".

Ο Τεελάν πρόσθεσε: "Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κοριτσάκι την ώρα που το εξέτασαν οι γιατροί, αλλά πιθανότατα το παιδί ήταν σε κωματώδη κατάσταση".

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στο σπίτι των γονιών του

Πηγή: Metro.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Young Filipino Girl Wakes Up at Her Own Funeral

SHARE:

24Media Network