Η άστεγη σοπράνο του μετρό που έχει "μαγέψει" τους χρήστες των social media

Η άστεγη σοπράνο του μετρό που έχει "μαγέψει" τους χρήστες των social media

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που τράβηξε ένας αστυνομικός σε μετρό του Λος Άντζελες όταν άκουσε την αγγελική φωνή μίας άστεγης γυναίκας.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της γυναίκας, η οποία μαγνήτιζε τα βλέμματα, τραγουδώντας άριες στο Μετρό του Λος Άντζελες.

Πιο συγκεκριμένα, η αγγελική της φωνή συγκίνησε έναν αστυνομικό που βρισκόταν στο μετρό και σταμάτησε για να τραβήξει ένα βίντεο με την υπέροχη φωνή της. Κανείς δεν φαντάστηκε ωστόσο ότι το βίντεο θα γινόταν viral και πως θα μάγευε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Η 52χρονη Έμιλι Ζαμούρκα που ξέρει να παίζει πιάνο και βιολί μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Ρωσία όταν ήταν 24 ετών.

Πριν μερικά χρόνια αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και αναγκάστηκε να επιβιώνει παίζοντας βιολί σε σταθμούς του ηλεκτρικού, όμως όταν άγνωστοι έκλεψαν το μουσικό της όργανο πριν τρία χρόνια εκείνη έμεινε στο δρόμο.

"Τότε ήταν που έμεινα άστεγη, όταν δεν μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς και το νοίκι μου. Κοιμάμαι σε χαρτόκουτα ή σε πάρκινγκ. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος σε κανέναν", δήλωσε η ίδια.

SHARE: