Αυτή είναι η πρώην καλόγρια που έγινε σταρ ερωτικών ταινιών

Αυτή είναι η πρώην καλόγρια που έγινε σταρ ερωτικών ταινιών

Η πρώην καλόγρια Yudy Pineda έγινε "webcam girl" σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Η νεαρή δηλώνει πως το νέο της επάγγελμα είναι "καλλιτεχνικό" και "δεν υπάρχει τίποτα το κακό σ' αυτό".

Επί 8 συναπτά έτη η Yudy Pineda ζούσε σε μοναστήρι και ετοιμαζόταν να γίνει καλόγρια.

Παρόλα αυτά, σήμερα στα 28 της έτη, αποφάσισε να γίνει σταρ σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Παρά τις προσπάθειες του “κύκλου” της, η Κολομβιανή ήταν αμετάκλητη.

Η είσοδός της στη Μονή στο Μεντεγίν έγινε στα 10 της έτη. “Όταν ήμουν 10 χρονών ήρθαν στο σχολείο μας στην Ουράντα κάποιες καλόγριες και μας μίλησαν. Αμέσως τις ακολούθησα και κλείστηκα στο μοναστήρι. Έμεινα εκεί 8 χρόνια, σαν εκπαιδευόμενη μοναχή”, εξολολογείται.

Όταν ενηλικιώθηκε όμως, ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο θρησκευτικών και κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει όντας αφιερωμένη αποκλειστικά στα Θεία. Στα 19 της άρχισε να δουλεύει στη Nestle όπου και γνώρισε έναν άνδρα που της πρότεινε να γίνει webcam girl. Να δείχνει τα κάλλη της στο διαδίκτυο δηλαδή έναντι αμοιβής.

Μετά από ένα επιτυχημένο cast άρχισε τα βίντεο και προχώρησε και σε ερωτικά βίντεο ερασιτεχνικής παραγωγής. Η ίδια τα περιγράφει ως “τίμια και καλλιτεχνικής υφής”.

“Στην αρχή αισθανόμουν ενοχικά, ωστόσο τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με την καριέρα μου. Επίσης, πηγαίνω στην εκκλησία. Δεν χάνω τις προσευχές τις Παρασκευές και τα Σάββατα και πηγαίνω στη λειτουργία της Κυριακής”, δηλώνει η ίδια σε media της χώρας της. Και προσθέτει, “πλέον μπορώ να απολαμβάνω το σεξ και το πορνό αλλά και τη θρησκεία, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό”.

Ανάποδη πορεία είχε ακολουθήσει η Brittni De La Mora που από πορνοστάρ έγινε κήρυκας της Ευαγγελικής Εκκλησίας. Η ίδια είχε κάνει καριέρα στο πορνό ως “Jenna Presley”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα