Βίντεο: Χταπόδι επιτίθεται σε γυναίκα που ήθελε να το φάει ζωντανό

Βίντεο: Χταπόδι επιτίθεται σε γυναίκα που ήθελε να το φάει ζωντανό

Μια Food Blogger από την Κίνα πλήρωσε ακριβά τη φαεινή ιδέα που είχε για ένα "γκουρμέ" πιάτο, αφού δέχθηκε επίθεση από το ίδιο της το... φαγητό, αποδεικνύοντας ότι "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο".

Λένε ότι τα χταπόδια είναι από τα πλάσματα με την υψηλότερη νοημοσύνη και ευφυΐα στον πλανήτη. Ένα χταπόδι από την Κίνα απέδειξε ότι αν μη τι άλλο είναι ετοιμοπόλεμο αφού επιτέθηκε στο πρόσωπο γυναίκας που επιχείρησε να το φάει ζωντανό!

Η νεαρή Κινέζα με το ψευδώνυμο Seaside Girl Little Seven δηλώνει Food Blogger και ανεβάζει συχνά βίντεο με τις προτάσεις της για γευστικές απολαύσεις. Πρόσφατα μάλλον το παράκανε, αφού ήθελε να μας δείξει πως να τρώμε ένα χταπόδι ζωντανό…

Το μαλάκιο ήταν αποφασισμένο να μην παραδοθεί αμαχητί. Έτσι, όχι μόνο πιάστηκε με τα πλοκάμια του στο πρόσωπό της, αλλά κατάφερε να της σκίσει και ένα κομμάτι από το δέρμα στο μάγουλό της, προκειμένου να αποφύγει τα… σαγόνια της Κινέζας Food Blogger.

Η νεαρή γυναίκα, στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο δεν κρύβει την αγωνία και τον πόνο της, ενώ εμφανές είναι και το τραύμα στο μάγουλό της. Τουλάχιστον πέτυχε αυτό που ήθελε, αφού σε αντίθεση με τα παλιότερα βίντεό της που δεν έμοιαζαν να συναρπάζουν το κοινό, το συγκεκριμένο έγινε viral ξεκινώντας και διαμάχη στα social media για το ποιός είχε δίκιο: Εκείνη ή το χταπόδι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα