Δέκα τρέιλερ ταινιών blockbuster όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Όταν οι πιο πετυχημένες παραγωγές γίνονται viral-παρωδία

Δέκα τρέιλερ ταινιών blockbuster όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Όταν οι πιο πετυχημένες παραγωγές γίνονται viral-παρωδία

Από το Jurrassic Wolrd, στο Game Of Thrones, το Hunger Games ή το Twilight, αυτοί οι τύποι ξέρουν πως να μετατρέψουν στην πιο πετυχημένη παρωδία τα τρέιλερ ορισμένων από τις πιο διάσημες ταινίες των τελευταίων ετών (vid)

Πόσες φορές δεν έχετε παρακολουθήσει μια ιδιαίτερα πετυχημένη ταινία που σας άφησε με την απορία. Μήπως κάποια από αυτά που παρακολούθησα ήταν επιεικώς αστεία; Είναι εκείνη η στιγμή στο αγαπημένο σας blockbuster που λέτε "Άσε μας ρε φίλε" ή το πιο επικό "Τώρα το 'χτισε"! Οι Screen Junkies αποφάσισαν λοιπόν να πουν δυνατά όλα όσα πέρασαν από το μυαλό όλων μας, καθώς παρακολουθούσαμε ακριβές παραγωγές και ατελείωτες ώρες ειδικών εφέ και υποκριτικών υπερβολών. Δημιούργησαν ένα κανάλι στο youtube, μέσα από το οποίο παρωδούν συστηματικά κάθε ταινία που έχει παίξει στη μεγάλη οθόνη (ή ακόμη και την τηλεόραση).

Τα Honest Trailer τους, όπως τα αποκαλούν παρουσιάζουν μια άλλη πτυχή αυτών των φιλμ που θα σας κάνει να κολλήσετε και να τα παρακολουθείτε όλα για να σας φτιάξει το κέφι. Εμείς αυτό πάθαμε, όταν έπεσε το μάτι μας στο τελευταίο του masterpiece, το τρέιλερ για την πιο πετυχημένη εισπρακτικά ταινία του φετινού καλοκαιριού, το Jurrassic Wolrd. Κι έτσι κολλήσαμε και ψάξαμε για περισσότερα τέτοια "ειλικρινή τρέιλερ". Τα βίντεο των τυπάδων έχουν τεράστια απήχηση και κάθε ένα από αυτά γίνεται viral μέχρι να πεις Cinemax. Το Jurrassic World για παράδειγμα έχει πλησιάζει τα 800.000 views σε λιγότερες από 24 ώρες, ενώ παλιότερα βιντεάκια τους έχουν αγγίξει ακόμη και τα 26 εκατομμύρια (βλ. Game Of Thrones ή 50 Shades Of Grey).

Εμείς κάναμε απλά μια επιλογή με δέκα από αυτά, έτσι για να πάρετε μια ιδέα...

SHARE: