Έλληνας bodybuilder δέρνει κριτή επειδή βγήκε δεύτερος

Έλληνας bodybuilder δέρνει κριτή επειδή βγήκε δεύτερος

Μπουνιές, ύβρεις και απειλές από Έλληνα πρωταθλητή body building που δεν ικανοποιήθηκε με τη δεύτερη θέση (Vids)

Ο Γιάννης Μάγκος, πρωταθλητής body building από την Ρόδο, δεν χάρηκε καθόλου με τη δεύτερη θέση που έλαβε σε διαγωνισμό με διεθνείς συμμετοχές.

Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει "πώς γίνεται αυτό" όταν του ανακοινώθηκε ότι τελικά έλαβε τη 2η θέση στο IFBB  Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι.

ADVERTISING

Ο Μάγκος που μετέχει στην κατηγορία "συν 100 κιλά", αισθάνθηκε αδικημένος καθώς την Παρασκευή είχε κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και στο Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθη στον ίδιο χώρο.

Όταν τον πλησίασε ξένος κριτής για να τον ηρεμήσει, ο bodybuilder τον χτύπησε ρίχνοντας τον στο δάπεδο. Στη συνέχεια επιτέθηκε στην επιτροπή φωνάζοντας "F...k οff" και "S...k my d...k". Ανέβηκε μάλιστα πάνω στη σκηνή προκαλώντας όποιον θέλει να αναμετρηθεί μαζί του.

Στη διοργάνωση ήταν παρόντες μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας body building IFBB, ο πρόεδρος της Rafael Santonja, ο Mr.Olympia Kevin Levrone, πολλοί διεθνείς αθλητές και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που "έπιασαν" σε βίντεο το περιστατικό.

Βίντεο: evolutionofbodybuilding .net

24Media Network