Ένας γίγαντας στην κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ

Ένας γίγαντας στην κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ

Άνδρα με διπλάσιο ύψος από τους υπόλοιπους εντόπισαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στην κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ. Φήμες ότι πρόκειται για μπασκετμπολίστα σταρ του παρελθόντος (Pics)

Την Τετάρτη η Βόρεια Κορέα αποχαιρέτησε τον ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ιλ και όλοι είδαμε τους χιλιάδες "πιστούς" του να κλαίνε και να οδύρονται στην κηδεία του.

Στην ομοιόμορφη θάλασσα του πένθους , όμως ξεχώριζε ένας άνδρας, όχι επειδή δεν έκλαιγες (ας το έκανε αν τολμούσε), αλλά επειδήείχε σχεδόν διπλάσιο ύψος από τους υπόλοιπους.

Το Associated Press έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, που απεικονίζει έναν γίγαντα με στρατιωτική στολή, μεταξύ όσων παρακολούθησαν την κηδεία.

Ένας γίγαντας στην κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ

Κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι, ενώ κυκλοφόρησαν φήμες ότι πρόκειται για τον Ri "Michael" Myung Hun, τον παίκτη-θρύλο της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Βόρειας Κορέας.

Το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα μάθουμε την αλήθεια, καθώς το καθεστώς έχει παράδοση όχι μόνο στον έλεγχο των πληροφοριών, αλλά και στο... photoshop.

Ένας γίγαντας στην κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ

Πάντως, αν και ο άνδρας ήταν στις πίσω σειρές, είναι βέβαιο ότι μπορούσε να δει καθαρά την τελευταία πορεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ, προς τον λαό του.

SHARE:

24Media Network