Έπιασε τον φίλο της να την απατά και η ερωμένη έκανε την κούκλα του σεξ

Έπιασε τον φίλο της να την απατά και η ερωμένη έκανε την κούκλα του σεξ

Απίστευτο σκηνικό, με τον άπιστο να ωρύεται ότι η ημίγυμνη γυναίκα που του χόρευε, ήταν sex doll και μάλιστα χαλασμένο

Τρελό γέλιο "μοιράζει" τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να πιάνει επ' αυτοφώρω τον φίλο της να την απατά με άλλη. Η τελευταία προσποιείται ότι είναι sex doll και ο άνδρας δίνει ολόκληρη παράσταση, προσπαθώντας να πείσει την επίσημη αγαπημένη του ότι είναι όντως έτσι.

Στο βίντεο φαίνεται η απατημένη να μπαίνει στο σπίτι και να βλέπει μια γυναίκα με εσώρουχα να του χορεύει προκλητικά. Αρχίζει να φωνάζει "Τι συμβαίνει εδώ; Τι είναι αυτό;". Ο άνδρας απαντά "είναι κούκλα του σεξ" και προκειμένου να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του, σπεύδει να φέρει ένα χαρτί, που υποτίθεται είναι η απόδειξη της αγοράς.

ADVERTISING

Η ερωμένη, από την πλευρά της, έχει μπει για τα καλά στον ρόλο και στέκεται "παγωμένη" στις σκάλες. Η επίσημη αγαπημένη την πλησιάζει και την σπρώχνει, με την ημίγυμνη γυναίκα να προσπαθεί να μιμηθεί φωνή ρομπότ για να της πει να σταματήσει.

Και υπάρχει και συνέχεια...Η ερωμένη αποφασίζει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην...ανθρώπινη φύση της, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει ενώ ο άνδρας συνεχίζει ακάθεκτος: "Έχω την απόδειξη. Δεν λειτουργεί σωστά, δεν ξέρω γιατί κινείται".

Απολαύστε το:

Το βίντεο εκτιμάται ότι γυρίστηκε κάπου στις ΗΠΑ και αποτελεί ερωτηματικό αν πρόκειται για στημένο σκηνικό ή πραγματικό. Όπως και να έχει, όλοι συμφωνούν ότι έχει πλάκα.

SHARE:

24Media Network