"Επιδρομή" σκύλου σε διακοσμητικά παπάκια - Έβγαλαν 32 από το στομάχι του

"Επιδρομή" σκύλου σε διακοσμητικά παπάκια - Έβγαλαν 32 από το στομάχι του
AP, YOUTUBE

Ο συμπαθέστατος Davel ενθουσιάστηκε από τα 50 παπάκια που προορίζονταν για την πισίνα του σπιτιού και "βούτηξε" στο κουτί που φυλάσσονταν.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά 32 πλαστικά παπάκια έβγαλε κτηνίατρος από το στομάχι ενός σκύλου στην Ταιλάνδη.

Το αμερικανικό μπουλντόγκ μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο εσπευσμένα από την κηδεμόνα του Nong Aom, όταν αντιλήφθηκε πως ο πιο πιστός της φίλος είχε καταπιεί τα παπάκια που είχε αγοράσει για να διακοσμήσει την πισίνα της και τα οποία είχε αφησει μέσα σε ενα κουτί.

Συνολικά τα παπάκια ήταν 50. Όμως, όταν τα μέτρησε διαπίστωσε πως είχαν μείνει 12. Βλέποντας τον σκύλο της να κάνει εμετο, βγάζοντας κομμάτια πλαστικού, τρομοκρατήθηκε και έτρεξε αμέσως στο κτηνίατρο. Είχε καταλάβει πως τα έφαγε ο Davel.

"Θα έτρωγε και τα υπόλοιπα αν δεν αρρώσταινε" εξήγησε η πανικόβλητη "μαμά" του σκύλου, αν και, όπως είπε, ο τετράποδος φίλος της ξέρει τι πρέπει να τρώει και τι όχι.

Στο κτηνιατρείο έγινε ακτινογραφία που έδειξε οτι το στομάχι του Davel ήταν γεμάτο κίτρινα πλαστικά μικροσκοπικά παπάκια.

Αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο και λόγω του ασυνήθιστου περιστατικού, η εγχείριση βιντεοσκοπήθηκε.

Οι γιατροί έβγαλαν συνολικά από το στομάχι του 32 παπάκια και δύο κομμάτια πράσινου πλαστικού. Ο Davel ανάρρωσε πλήρως και συνεχίζει να... κουνάει την ουρά του.

SHARE:

24Media Network