Εργάτες φτυαρίζουν χώμα ταυτόχρονα και τρελαίνουν κόσμο: Ο ένας γεμίζει το φορτηγό και ο άλλος το αδειάζει

Οι εργάτες που φτυαρίζουν χώμα ταυτόχρονα και τρελαίνουν κόσμο

Ποια η εξήγηση που έδωσαν τοπικές αρχές για το περιστατικό, που έγινε viral, με τον ένα εργάτη να είναι στην καρότσα του φορτηγού και να ρίχνει χώμα στο έδαφος και τον άλλο να είναι κάτω και να το βάζει ξανά μέσα.

Χαμό έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο από την Αργεντινή, στο οποίο φαίνεται ένας εργάτης σε οικοδομή να φτυαρίζει χώμα και να το ρίχνει σε φορτηγό και ένας συνάδελφός του, που βρίσκεται πάνω στο όχημα να το ρίχνει ξανά στο έδαφος.

Το περιστατικό, που συνέβη στην πόλη Ολαβαρία, καταγράφηκε από οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Ο ένας εργάτης βρισκόταν στο πίσω μέρος της καρότσας του φορτηγού και έριχνε με το φτυάρι το χώμα στο έδαφος ενώ ο άλλος το έβαζε ξανά μέσα.

ADVERTISING

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και, όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια ήταν ουκ ολίγα, με τις τοπικές αρχές να σπεύδουν να δώσουν εξηγήσεις. "Ανταλλάσσουν υγρό χώμα με στεγνό".

Οι εργάτες, οι οποίοι δούλευαν για μια εταιρία ηλεκτρικής ενέργειας, στάλθηκαν στο σημείο μετά από διαρροή που υπήρχε σε σωλήνα. Αντάλλασσαν λάσπη με στεγνό χώμα, γι' αυτό και βρίσκονται σε διαφορετικά άκρα της καρότσας του φορτηγού.

SHARE:

24Media Network