Φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου: Τι έγινε στα παρασκήνια

Φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου: Τι έγινε στα παρασκήνια
Instagram

Βίντεο, αμέσως μετά τη φάρσα με στόχο τη Βίκυ Σταυροπούλου, δημοσίευσε η κόρη της, Δανάη Μπάρκα. "Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα", έγραψε.

Μετά την τραβηγμένη φάρσα που σκηνοθέτησαν ο Σάββας Πούμπουρας σε συνεργασία με την κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου, κατά την πρεμιέρα της εκπομπής “Best Friend’s Fear”, σε βάρος της γνωστής ηθοποιού, υπάρχει και συνέχεια.

Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στο Instagram βίντεο από τα backstage, όπου μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο “κοντρόλ” μετά την αποκάλυψη της φάρσας.

Η Δανάη, μάλιστα, ακόμα κι εκεί, δοκίμασε να τρομάξει τη μητέρα της η οποία ακόμα δεν είχε συνέλθει.

Το βίντεο συνόδευε η εξής λεζάντα:

BACKSTAGE!! Αυτό έγινε αμέσως μετά την φάρσα. Πήγαμε στο «κοντρόλ» να δει λίγα πλάνα απ αυτό που μόλις είχε γυριστεί! Εμείς γελάσαμε πολύ/ αυτό να θυμάστε, (Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα)”.


Σημειώνεται ότι πολλοί έγραψαν στα social media πως η φάρσα ήταν κακόγουστη, άλλοι “έπαιξαν” με αναμενόμενα memes, όπως και να’χει όμως, το όλο βίντεο έγινε viral.

Η ίδια η Βίκυ Σταυροπούλου ωστόσο έδειξε να απολαμβάνει τις διαστάσεις που πήρε η φάρσα, κοινοποιώντας στα instagram stories της μερικά από τα πιο εμπνευσμένα memes που κυκλοφόρησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα