Finos Film: Τα ξεκαρδιστικά βίντεo με Παπαγιαννόπουλο και Βέγγο για το “Μένουμε σπίτι”

Finos Film: Τα ξεκαρδιστικά βίντεo με Παπαγιαννόπουλο και Βέγγο για το “Μένουμε σπίτι”

Η Finos Film με το σύνθημα "Μένουμε Σπίτι" σκορπά γέλιο στους χρήστες του Instagram, μέσα από τα νέα βιντεάκια της.

Αναμφίβολα, αυτές τις ημέρες της καραντίνας που έχει εφαρμοστεί για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι εόιναι το γέλιο, κάτι που οι άνθρωποι της Finos Film το γνωρίζουν καλά, αφού με τις ταινίες τους ακόμα και σήμερα κάνουν τον κόσμο λίγο πιο ανάλαφρο.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Finos Films συμμετέχει στην καμπάνια «Μένουμε σπίτι» και μάς προτρέπει όλους να κάνουμε υπομονή, δημοσιεύοντας μερικά ξεκαρδιστικά βίντεο…

Το πρώτο βίντεο είναι ένα μοντάζ με σκηνές από την κωμωδία «Για ποιον χτυπά η… κουδούνα» (1968), με πρωταγωνιστές τους αξέχαστους Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Κώστα Βουτσά. Στο βίντεο βλέπουμε τον Παπαγιαννόπουλο στο ρόλο του «φαληρισμένου» εργοστασιάρχη Απόστολου Λαμπιρίκου. Οι ατάκες: «Τι να κάνετε; Υπομονή και χαίρετε» και «Τώρα τι γίνεται βγαίνω ή μένω;» είναι χαρακτηριστικές:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Σε άλλο βίντεο που ανατήθηκε από τη Finos Film ένας άλλος πολυαγαπημένος ηθοποιός, ο Θανάσης Βέγγος γράφει «Ημερολόγιο Καταστρώματος» αποκλεισμένος ναυαγός πάνω σε μια σχεδία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα