Γαλλία: 24 αστυνομικοί και δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι ‘ξετρύπωσαν’ 7γρ. χασίς

Γαλλία: 24 αστυνομικοί και δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι ‘ξετρύπωσαν’ 7γρ. χασίς
Police officers patrol during French rock star Johnny Hallyday's funeral ceremony in Paris, Saturday, Dec.9, 2017. France is bidding farewell to its biggest rock star, honoring Johnny Hallyday with an exceptional funeral procession down the Champs-Elysees, a presidential speech and a motorcycle parade, all under intense security. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ατελείωτο τρολάρισμα στο twitter σε αστυνομικό τμήμα που ανακοίνωσε με περηφάνια πως τεράστια αστυνομική επιχείρηση σε νοσοκομείο έβγαλε... λαβράκι 7 γραμμαρίων

Η ανάρτηση της αστυνομίας της γαλλικής πόλης Νάντ, με την οποία το τμήμα ζητωκραύγαζε για την επιτυχημένη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών σε νοσοκομείο, μετατράπηκε σε Βατερλώ. Βλέπετε στο Post του τμήματος στο twitter, σημείωνε πως χριεάστηκαν 24 αστυνομικοί, έρευνα σε τρία κτίρια και η συμβολή δύο εκπαιδευμένων σκύλων προκειμένου να εντοπισθούν 7 “ολόκληρα” γραμμάρια χασίς.

“Επιχείρηση ασφάλειας και έρευνας ναρκωτικών στο νοσοκομείο Σαν Ζακ – 24 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν – 10 εργαζόμενοι και τρία κτίρια ελέγχθηκαν με τη συμβολή δύο σκύλων – 7 γρ. χαρίς εντοπίστηκε στο δωμάτιο ενός ασθενή – Άψογη συνεργασία με το νοσοκομείο” έγραφε το twett που δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο. Οι αντιδράσεις των χρηστών δεκάδες, άλλες με χιούμορ και άλλες γεμάτες θυμό.


“Γουρουνάκια να βάλεις που ψάχνουν για τρούφα (το μανιτάρι) θα βρουν μεγαλύτερη ποσότητα. Η κάνναβη είναι παυσίπονο με τις λιγότερες παρενέργειες για ορισμένους ασθενείς. Του το στερείτε” γράφει κάποιος. “Ψάξτε καλύτερα στα συρτάρια των 24 αυτών αστυνομικών, είμαι σίγουρος θα βρείτε την ίδια ποσότητα” σημειώνει άλλος κάτω από την ανάρτηση.

ΠΗΓΗ 20MINUTES/AP Photo/Christophe Ena

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα