Γαστούνη Ηλείας: Η ελληνική παραλία και το ραντεβού με τους εξωγήινους

Γαστούνη Ηλείας: Η ελληνική παραλία και το ραντεβού με τους εξωγήινους
YOUTUBE

Μία περίεργη ιστορία κρύβεται πίσω από τη μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης. Ο κύκλος, το μήνυμα και οι εξωγήινοι που δεν εμφανίστηκαν.

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης ενοχλήθηκε από δεκάδες άγνωστους επισκέπτες που κατέκλυσαν την ήσυχη παραλία της περιοχής.

Ένα φορτηγό μετέφερε μερικά βαρέλια στην παραλία και οι περίεργοι αυτοί επισκέπτες δημιούργησαν ένα μεγάλο κύκλο, γύρω από τον οποίο ετοιμάστηκαν να βάλουν φωτιές, προκειμένου αυτός να είναι ορατός από το διάστημα.

ADVERTISING

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε μέχρι που το μυστήριο λύθηκε.

Μια ομάδα ανθρώπων ισχυρίστηκε πως έχει κλείσει ραντεβού με εξωγήινους στο συγκεκριμένο σημείο. Η είδηση διαδόθηκε παντού μέσα από τα social media.

Κάποιοι ήταν  πεπεισμένοι ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε εξωγήινους, άλλοι πάλι υποστήριξαν ότι επισκέφθηκαν το σημείο από περιέργεια. 
 

Η νύχτα λοιπόν ήρθε και τότε αυτός η αυτοσχέδιος κύκλος πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Δυστυχώς για όσους υποστηρίζουν την ύπαρξη των UFO κανείς δεν εμφανίστηκε από τον ουρανό και όλη η επιχείρηση υποδοχής των εξωγήινων στέφθηκε από αποτυχία.

Η εμπειρία αυτή όμως έμεινε αξέχαστη σε πολλούς και κυρίως στους κατοίκους της μικρής ελληνικής περιοχής. Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται για πολύ καιρό πως το ραντεβού με τους εξωγήινους πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση μίας ημέρας και ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Σήμερα το απομεινάρι αυτής της αυτοσχέδιας διαστημικής βάσης χρησιμοποιείται από αρκετούς ως πίστα αγώνων. 
 

Δείτε το βίντεο drone από το σημείο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: drone
SHARE:

24Media Network