Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα μωρό κοντά σε διάδρομο γυμναστικής

Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα μωρό κοντά σε διάδρομο γυμναστικής

Viral έγινε βίντεο που δείχνει τι συνέβη όταν ένα μωρό επιχείρησε να παίξει με διάδρομο γυμναστικής που ήταν σε λειτουργία. Η σύσταση της εταιρείας και η ευθύνη των γονιών. Προσοχή! Σκληρές εικόνες.

H Peloton είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που γεννήθηκε πριν από την πανδημία του κορονοϊού, όμως χάρη σ’ αυτήν, γιγαντώθηκε, προσφέροντας λύσεις οικιακής γυμναστικής στο διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της. Όμως, ένα από τα πιο δημοφιλή όργανα της Peloton, o διάδρομος τρεξίματος, έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών σχολιασμών, καθώς έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά με ατυχήματα μικρών παιδιών που το αντιμετώπισαν ως παιχνίδι.

Ο αμερικάνικος οργανισμός για τα δικαιώματα του καταναλωτή ανέβασε σχετικό βίντεο, που έδειχνε ένα από αυτά τα ατυχήματα καθώς συνέβαινε. Ο διάδρομος φαίνεται σε πλήρη λειτουργία, καθώς ένα μωρό ηλικίας λίγων μηνών τον πλησιάζει, νομίζωντας πως είναι παιχνίδι. Η συνέχεια είναι τρομακτική.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Η Peloton σε ανακοίνωση της συστήνει κάτι που μοιάζει αυτονόητο, αλλά τελικά φαίνεται πως δεν είναι: Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με ανοικτό διάδρομο και κάθε ενήλικας έχει την ευθύνη να αποσυνδέει το όργανο γυμναστικής, αφού ολοκληρώσει τις ασκήσεις του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα