Η Courtney Stodden πήρε τη φιλανθρωπία στα χέρια της

Η Courtney Stodden πήρε τη φιλανθρωπία στα χέρια της

Πορνό βίντεο για φιλανθρωπικό σκοπό γύρισε η Courtney Stodden. Διαβάστε πόσα χρήματα κατάφερε να μαζέψει

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι επαγγέλλεται η 20χρονη καλλονή Courtney Stodden. Παρόλα αυτά εκείνη καταφέρνει να είναι στη δημοσιότητα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Όλοι οι τρόποι βέβαια σχετίζονται με την εμφάνιση της, τις "πικάντικες" εμφανίσεις της και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Κατά διαστήματα η νεαρή έχει κάνει πολλά για να μείνει "στον αφρό".

Έχει υποδυθεί την Πάμελα Άντερσον, την Μέριλιν Μονρό, παντρεύτηκε στα 16 της (!) τον 51χρονο τότε Doug Hutchison, πέρασε από το Big Brother , ε τώρα αποφάσισε να κάνει και ένα πορνό βιντεάκι το οποίο πουλάει στην εταιρεία παραγωγής Vivid και όπως λέει, τα χρήματα που πήρε θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η διανομή τους θα γίνει σε φιλοζωικές εταιρείες και σε οργανώσεις για την θεραπεία μικρών παιδιών που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Το ποσό που έλαβε η Stodden για την πώληση της ταινίας, ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο δολάρια συν συμβόλαιο για νέα βίντεο στο άμεσο μέλλον. Σε ό,τι αφορά το βίντεο, δείχνει την ίδια να αυτοϊκανοποιείται on camera.

Η Courtney Stodden πήρε τη φιλανθρωπία στα χέρια της

Το ακατάλληλο βίντεο δεν έχει διαρρεύσει ακόμα στο διαδίκτυο μιας και θα διατεθεί αποκλειστικά από την εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ταινιών πορνό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μάνατζερ της μικρής, είναι...οι γονείς της. Α ναι. Και αξίζει να πούμε πως ενώ παντρεύτηκε στα 16 της όπως είπαμε τον Hutchison, τον χώρισε στα 19 της και πρόσφατα, τον ξαναπαντρεύτηκε. 

SHARE:

24Media Network