Η cult σκηνοθέτης από την Καβάλα αποσύρεται και το ίντερνετ θέλει να τη σώσει

Η cult σκηνοθέτης από την Καβάλα αποσύρεται και το ίντερνετ θέλει να τη σώσει

Η Ελευθερία Καραδήμου, η cult δημιουργός αυτοσχέδιων ταινιών από την Καβάλα όπως το "Σύμπλεγμα της Αράχνης", σταματάει την καριέρα της. Διαβάστε γιατί (Vids)

Μια ανάρτηση στο Facebook έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, ταράζοντας το ελληνικό διαδίκτυο.

Η cult σκηνοθέτης Ελευθερία Καραδήμου, που σκηνοθετεί τα αυτοσχέδια έργα της με ίδια μέσα και τα ανεβάζει στο YouTube, κοινοποίησε στην προσωπική της σελίδα στα social media ότι αποφάσισε να “παγώσει” την καριέρα της μετά από επτά συναπτά έτη και πλείστες ιντερνετικές επιτυχίες.

Ο λόγος; Όπως η ίδια αναφέρει, καταστράφηκε η κάμερα με την οποία ολοκλήρωνε τα έργα της, καθώς και ο υπολογιστής της, ενώ εξ αιτίας οικονομικών προβλημάτων της, δεν μπορεί να προχωρήσει σε αποκατάσταση του υλικού της, ή αγορά νέου.

Ανάμεσα στα έργα της είναι οι σειρές “Αγγελιοφορεμένος Δαίμονας” (το πιο πρόσφατο της), “Κραυγή”, “Αγάπη μου είσαι στο fb;”, “Στην Κόψη του Ξυραφιού”, “Ποσειδώνιες Διαδρομές” και φυσικά η τεράστια επιτυχία της, το “Σύμπλεγμα της Αράχνης”, τα βίντεο του οποίου έχουν ξεπεράσει τα 20.000 views το καθένα, στο YouTube.

Η ανακοίνωση της κ. Καραδήμου για το “τέλος”:

Όπως καταλαβαίνετε, οι χρήστες του ελληνικού διαδικτύου έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξη τους στη δημιουργό, και να της προτείνουν πολλαπλές και διαφορετικές λύσεις.

(Στο τέλος φτάσαμε και στον Ταρκόφσκι)

 

 

 

 

 

Τελικά μετά τις κινήσεις υποστήριξης των φίλων της κ. Ελευθερίας, η κόρη της δημιούργησε καμπάνια crowdfunding υπό το όνομα Help Ria για να υλοποιηθούν τα νέα έργα. Στόχος είναι να μαζευτούν 5.000 ευρώ για να δούμε βίντεο σαν το παρακάτω, το ιστορικό πρώτο επεισόδιο του Συμπλέγματος της Αράχνης:

Όλα ΜΑ ΟΛΑ τα βίντεο της Ελευθερίας Καραδήμου μπορείτε (και πρέπει) να τα δείτε εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα