Η Σούζαν Σάραντον και η Σιγκούρνι Γουίβερ δεν είναι το ίδιο πρόσωπο

Η Σούζαν Σάραντον και η Σιγκούρνι Γουίβερ δεν είναι το ίδιο πρόσωπο

Η Σούζαν Σάραντον και η Σιγκούρνι Γουίβερ δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, όπως αποκάλυψε... η ίδια η Σάραντον. Και ναι, υπάρχει σοβαρός λόγος που αναγκάστηκε να κάνει κάτι τέτοιο (Vid)

-"Γεια σας κυρία Γουίβερ. Ένα αυτόγραφο θα ήθελα".

-"Η Σάραντον είμαι παιδί μου".

Φανταστικός διάλογος; Όχι και τόσο...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή τους. Η 69χρονη Σούζαν Σάραντον βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο για τα βραβεία "Glamour Women of the Year" όπου και έλαβε το "Inspiration Award", ως γυναίκα που εμπνέει με τη δράση και το έργο της.

Στην ομιλία της, η Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ, αναγκάστηκε να διευκρινήσει:

"Θέλω να διευκρινίσω μερικά πράγματα. Μπορεί και η Σιγκούρνι να έχει εγκαταλείψει την σκηνή, αλλά είμαστε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Έχω πάρει πολλές φορές συγχαρητήρια για το "Άλιεν" αλλά κι αυτή έχει υπογράψει αυτόγραφα αντί εμού".

Οι δηλώσεις της έγιναν δεκτές με γέλια και χειροκροτήματα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Σάραντον υποστηρίζει ότι εκείνη και η Σιγκούρνι μοιάζουν. Το 2014 είχε αρθρογραφήσει πάνω στο θέμα γράφοντας αστειευόμενη ότι η Γούιβερ είναι "ο ενοχλητικός άλλος της εαυτός" ("bad-ass alter-ego").

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα βραβεία Γκλάμουρ η Σάραντον ενθάρρυνε τις γυναίκες συναδέλφους της να επικεντρώνονται στις δικές τους δυνάμεις.

"Εμπνέομαι από τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι πολλαπλών καθηκόντων. Πρέπει να σταματήσουμε να ανησυχούμε για να είμαστε τέλειες, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να το ευχαριστιόμαστε", τόνισε η σπουδαία ηθοποιός και ακτιβίστρια.

SHARE:

24Media Network