Ιεράπετρα: Πουλί αλά… Jurassic Park αναστατώνει το διαδίκτυο

Ιεράπετρα: Πουλί αλά… Jurassic Park αναστατώνει το διαδίκτυο
Πουλί αλά.......Jurassic Park αναστατώνει το διαδίκτυο cretalive

Τα παιχνίδια του τηλεοπτικού φακού κάποιες φορές ξεγελούν το ανθρώπινο μάτι - Οι φωτογραφίες ενός πτηνού που δημοσιεύτηκαν στο Facebook, ξεκίνησαν τις θεωρίες συνωμοσίας ανάμεσα στους χρήστες

Σάλο προκάλεσε η εμφάνιση ενός καλοβατικού πτηνού (Ερωδιός) στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας στη Κρήτη, με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο να δείχνουν ένα πτηνό σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και δη……..στο περίφημο αμερικανικό franchise του Jurassic Park.

Η φωτογραφία του πτηνού που μοιάζει με πτεροδάκτυλο, έγινε viral όταν αναρτήθηκε στη σελίδα ”ΜΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ” στο Facebook από τον Γ. Νικολουδάκη, ο οποίος από την πλευρά του, έκανε λόγο για ένα «πλάσμα που έμοιαζε με πουλί αλλά δεν ήταν κιόλας».

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την περιέργεια πολλών, που έσπευσαν να μιλήσουν ακόμα και για πτερόσαυρο, πριν τελικά ξεκαθαρίσει κάποιος γνώστης ότι πιθανότατα πρόκειται για ερωδιό, ο λεγόμενος και “σταχτοτσικνιάς” που ενδημεί στην περιοχή.

Τη ……”πραγματική” μορφή του πουλιού ήρθαν να καταδείξουν νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη συνέχεια λύνοντας το μυστήριο περί ….πτεροδάκτυλου.

Οι ερωδιοί είναι καλοβατικά πτηνά που ανήκουν στην οικογένεια Ερωδιίδες (Ardeidae) της τάξης των Πελαργόμορφων (Ciconiiformes) και περιλαμβάνει 24 γένη. Στην Ελλάδα βρίσκουμε δέκα είδη ερωδιών.

Το περίφημο πτηνό που έγινε viral cretalive

Πρόκειται για καλοβατικό πτηνό (Ερωδιός) cretalive

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα