Κάπνιζε μαριχουάνα εν ώρα πτήσης – Αναγκαστική προσγείωση το αεροπλάνο

Κάπνιζε μαριχουάνα εν ώρα πτήσης – Αναγκαστική προσγείωση το αεροπλάνο

Επιβάτης πτήσης της American Airlines αποφάσισε να καπνίσει μαριχουάνα στον αέρα, αναγκάζοντας το πλήρωμα να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση για λόγους ασφαλείας.

Ένα jet της American Airlines αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση καθώς ένας επιβάτης αποφάσισε να καπνίσει μαριχουάνα μέσα σε αυτό.

Το αεροπλάνο πετούσε από το Phoenix για τη Minneapolis και το περιστατικό έλαβε χώρα μία ώρα μετά την απογείωση. Όπως γράφει το TMZ, η μη προγραμματισμένη προσγείωση έγινε στο Denver για λόγους ασφαλείας.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες με τον “δράστη” να είναι κλεισμένος για δέκα λεπτά μέσα στην τουαλέτα, ενώ πείστηκε να επιστρέψει στη θέση του μόλις 5 λεπτά πριν την αναγκαστική προσγείωση. Πριν κλειστεί στην τουαλέτα είχε ενημερώσει πως είχε κάνει χρήση κοκαίνης. Μετά την έξοδό του έβγαλε έναν αναπτήρα και άναψε το τσιγάρο κάνναβης.

Κατά την αποβίβαση, ο επιβάτης μάλιστα επιτέθηκε σε έναν άλλο συνεπιβάτη του γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο.

Μετά την προσγείωση οι αρχές προσήγαγαν τον νεαρό, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, ωστόσο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και θα υποβαλλόταν σε εξετάσεις. Το αεροπλάνο αναχώρησε με δύο ώρες καθυστέρηση προς τον τελικό του προορισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα