Κάποιος έφτιαξε μίνι “ναό” του Ντάνι Ντε Βίτο σε κρύπτη μέσα σε τουαλέτα

Κάποιος έφτιαξε μίνι “ναό” του Ντάνι Ντε Βίτο σε κρύπτη μέσα σε τουαλέτα

Στο "ιερό δωμάτιο" - κρύπτη, υπάρχουν άδεια μπουκάλια μπύρας, περιτυλίγματα γλυκών, ένα μαξιλαράκι και μια μικρή Βίβλος.

Τι είναι πιο εντυπωσιακό από το να δει κανείς από κοντά τον ίδιο τον Ντάνι Ντε Βίτο; Ένας… “μίνι ναός” για τον Ντάνι Ντε Βίτο. Σε μια τουαλέτα, πίσω από το χαρτί τουαλέτας, συγκεκριμένα σε μια αυτοσχέδια κρύπτη.

Ο χρήστης του Twitter, Evan, (@slackerdook), αποφάσισε να διερευνήσει μια φήμη που κυκλοφορούσε στο κολέγιο του, στο State University της Νέας Υόρκης. Ο Evan είναι δευτεροετής φοιτητής και είχε μάθει για ένα μικρό δωμάτιο πίσω από τους τοίχους της τουαλέτας που έκρυβε ένα μυστικό, σαν να βγαίνει από ταινία του Harry Potter.

“Πίστευα πως είναι ένα αστείο όλο αυτό”, δήλωσε στο site Daily Dot.

Δύο φίλοι του τον οδήγησαν στο μικροσκοπικό χώρο για να του αποδείξουν πως πράγματι υπάρχει, και εκείνος ανάρτησε τα ευρήματά του στο Twitter.

Στο “ιερό δωμάτιο” υπάρχουν άδεια μπουκάλια μπύρας, περιτυλίγματα γλυκών, ένα μαξιλαράκι και μια μικρή Βίβλος. Και φυσικά φωτογραφίες του ηθοποιού. Το δωματιάκι έχει πλάτος μόλις μισό μέτρο. O Evan εκτιμά πως βρισκόταν καλά κρυμμένο εκεί για πάνω από ένα χρόνο, ενώ οι υπεύθυνοι του κολεγίου δεν γνώριζαν τίποτα μέχρι σήμερα για την ύπαρξή του.

Προφανώς και τώρα, όλο το διαδίκτυο γνωρίζει, αλλά ο δημιουργός του δεν έχει αποκαλυφθεί. Οι φανατικοί φίλοι του Ντε Βίτο δηλώνουν πάντως παραπάνω από ενθουσιασμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πώς να μην είναι άλλωστε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα