Οι Αμερικανοί αποφεύγουν την Corona λόγω κορονοϊού

Οι Αμερικανοί αποφεύγουν την Corona λόγω κορονοϊού
Corona shutterstock

Το 38% των Αμερικανών που συμμετείχαν στην έρευνα - όλοι καταναλωτές μπίρας - δήλωσαν πως όσο η επιδημία δεν περνάει, δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν μπίρα Corona.

Οι Αμερικανοί σύμφωνα με νέα μελέτη φαίνεται πως σταματούν για λίγο καιρό να αγοράζουν μπίρα Corona, εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία έρευνας που δημοσίευσε ο Independent, 38% των ανθρώπων που έλαβαν μέρος, δήλωσαν πως όσο η επιδημία του κορονοϊού δεν περνάει δεν σκοπεύουν να αγοράσουν μπίρα Corona.

Ο Ronn Torossian, υπεύθυνος της έρευνας δήλωσε “Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Corona ‘υποφέρει’ εξαιτίας του κορονοϊού. Αν και η εταιρία ισχυρίζεται πως οι καταναλωτές συνειδητοποιούν τη διαφορά μεταξύ του προϊόντος και του ιού, οι πωλήσεις της έχουν πέσει”.

Η έρευνα διεξήχθει σε 737 Αμερικανούς πολίτες, όλοι καταναλωτές μπίρας. Μπορεί το δείγμα να μην ήταν αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού, είναι ξεκάθαρο όμως πως η μάρκα έχει πληγεί.

Ο CEO (Carlos Brito) της Anheuser-Busch In Bev, εταιρίας που έχει στην ιδιοκτησία της την Corona, σε δηλώσεις του στο CNBC ανέφερε χαρακτηριστικά “Η επιχείρησή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εστίαση, τη νυχτερινή ζωή και την παρέα με φίλους και προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή στην κανονικότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα