Κτηματομεσιτικό γραφείο διαφήμιζε πορνό αντί για σπίτια

Κτηματομεσιτικό γραφείο διαφήμιζε πορνό αντί για σπίτια
© ROBERT BARTLETT/TWITTER

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία κτηματομεσιτικής στο Λονδίνο. Πώς επιτήδειοι άλλαξαν κανάλι και η τηλεόραση έπαιζε πορνό, με τους περαστικούς να σοκάρονται

Τα σπίτια είναι πανάκριβα στο Λονδίνο. Κάποιος μπορεί να δαπανήσει ακόμα ένα εκατομμύριο λίρες για ένα διαμέρισμα. Στη πόλη υπάρχουν εκατοντάδες κτηματομεσίτες που διαφημίζουν ακόμα και σε τηλεοράσεις τα διαμερίσματα τους.

Ένα από αυτά είναι και το Faron Sutaria στο Notting Hill που στη βιτρίνα του έχει μια τηλεόραση όπου διαφημίζονται τα ακίνητα. Πριν λίγες μέρες έγινε κάτι ασυνήθιστο και ντροπιαστικό συνάμα για την εταιρία. Η οθόνη αντί για ακίνητα έδειχνε ταινία ερωτικού περιεχομένου του καναλιού Babestation.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter από τον 49χρονο Robert Bartlett, διευθύνων σύμβουλο της κτηματομεσιτικής  Chesterton Global και έγραφε " Με ενδιαφέρον βλέπουμε τι πωλούν ορισμένα γραφεία τη νύχτα".

Υπεύθυνοι της Faron Sutaria ανέφεραν ότι συνήθως το βράδυ μεταδίδουν το πρόγραμμα ενός συγκεκριμένου καναλιού ωστόσο εκείνο το βράδυ κάποιος φαρσέρ άλλαξε κανάλι απ' έξω με ένα άλλο τηλεχειριστήριο.

Το Babestation είναι ένα κανάλι που μεταδίδει πορνογραφικές ταινίες από το 2002 που βγήκε στον αέρα.

Πηγή: metro

SHARE:

24Media Network