Λύθηκε το μυστήριο με τους δύο "παγωμένους" δίδυμους που αναστάτωσαν τα Grammys 2019

Λύθηκε το μυστήριο με τους δύο "παγωμένους" δίδυμους που αναστάτωσαν τα Grammys 2019

Άλλοι είδαν τα μαλλιά τους ξανθά, άλλοι τα είδαν γκρι. Το σίγουρο είναι ότι τα δίδυμα αυτά αγόρια βρέθηκαν να εμφανίζονται σε κάθε φωτογραφία και πλάνο της απονομής των μουσικών βραβείων, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται "ποιοί είναι επιτέλους;".

Κάθε τελετή απονομής βραβείων με κόκκινο χαλί κρύβει ένα μυστήριο προς επίλυση, όπως ακριβώς και η βραδιά απονομής των Grammys 2019.

Η ερώτηση που πλανάται για τη λαμπερή βραδιά στο Staples Arena, στο Λος 'Αντζελες των ΗΠΑ είναι: "Ποιοι είναι οι ξανθοί δίδυμοι;".

Η ταυτότητά τους αποτέλεσε έναν αινιγματικό γρίφο, το οποίο έπρεπε να λυθεί.

Όπως το έθεσε ένας χρήστης Twitter: «Ποια είναι αυτά τα λευκά σαν φαντάσματα αγόρια με γκρίζα μαλλιά που βλέπω σε κάθε στιγμιότυπο;»


Άλλοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήθελαν να μάθουν ποιο ήταν το παγερό δίδυμο που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε φωτογραφία του κοινού της 61ης τελετής απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, αναφέρει το The Cut.

Ποιοι ήταν; Γιατί τα μαλλιά τους ήταν γκρι; Τι συμβαίνει με τις εμφανίσεις τους; Σίγουρα μου λέτε ότι δεν είναι οι Chainsmokers; Τέτοιες ερωτήσεις έχουν τεθεί από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι Chainsmokers, το αμερικανικό δίδυμο παραγωγών/DJ δεν ήταν στην τελετή απονομής των Grammy φέτος.

Οι δίδυμοι - μυστήριο είναι τελικά ένα μουσικό ντουέτο, γνωστοί ως Grey. Οι Grey ήταν υποψήφιοι για δύο βραβεία στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς ως δημιουργοί μαζί με τους Zedd και Maren Morris του "The Middle".


Τα πραγματικά τους ονόματα είναι Kyle και Michael Trewartha. Ένα άλλο μυστήριο λύθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Grammys
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Grammys 2019: Η Μισέλ Ομπάμα έκλεψε τη δόξα από τη Lady Gaga, την Τζένιφερ Λόπεζ και όλες τις ντίβες της μουσικής

Grammys 2019: Οι νικητές, οι ερμηνείες που ξεχώρισαν και οι ηχηρές απουσίες

SHARE:

24Media Network