“Νοστράδαμος των Βαλκανίων”: Προβλέπει αρρώστια Τραμπ και επίθεση με χημικά στην Ευρώπη

default image

Άσχημα τα νέα της τυφλής Βουλγάρας μυστικίστριας Μπάμπα Βάνγκα για την Ευρώπη, τον Τραμπ και τον Πούτιν την χρονιά που έρχεται.

Γιορτές χωρίς τις προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα δεν γίνονται… Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, τέτοιες μέρες, έτσι και φέτος τα μελλούμενα, όπως τα έχει “δει” η “Νοστράδαμος των Βαλκανίων”, η τυφλή μυστικίστρια από τη Βουλγαρία, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα νέα της Μπάμπα Βάνγκα για τον Λευκό Οίκο, το Κρεμλίνο και τους λαούς της Ευρώπης για την χρονιά που έρχεται.

Σύμφωνα λοιπόν με την Βουλγάρα μυστικίστρια, όπως γράφει η Daily Mail, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα εμφανίσει όγκο στον εγκέφαλο, που θα του προκαλέσει κώφωση και ίσως τον οδηγήσει στον θάνατο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια απόπειρα δολοφονίας ενώ μουσουλμάνοι εξτρεμιστές θα εισβάλλουν στην Ευρώπη με χημικά όπλα.

Πάντως τόσο ο Τραμπ όσο και ο Πούτιν μπορούν μάλλον να κοιμούνται ήσυχοι, αφού και για το τρέχον έτος οι προβλέψεις της ήταν παρόμοιες, χωρίς ωστόσο να επαληθευτούν.

Η Μπάμπα Βάνγκα έχει γίνει cult φιγούρα στους κύκλους των συνωμοσιολόγων, αφού σε ορισμένες προβλέψεις της έχει πέσει εξωφρενικά μέσα. Να σημειωθεί πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών και έχει “δει” μέχρι το 5079.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει, μεταξύ άλλων, την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, τη διάσπαση της Τσεχοσλοβακίας, την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβίας, την επανένωση Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας, το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία και το ότι ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν μαύρος (σ.σ. Μπαράκ Ομπάμα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα