Ντεμέκ Ferrari: Έφτιαχναν super cars με εξαρτήματα Toyota

Ντεμέκ Ferrari: Έφτιαχναν super cars με εξαρτήματα Toyota

Ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με ανταλλακτικά Toyota που ευελπιστούσαν να γίνουν... μέρη Ferrari και Lamborghini στην Ισπανία. Μπόνους για τους αστυνομικούς ένα "θερμοκήπιο" με 950 φυτά μαριχουάνας (Vids)

Τρία άτομα συνέλαβαν οι αρχές στην Girona της Ισπανίας, με την κατηγορία ότι έπαιρναν ανταλλακτικά από παλιά αυτοκίνητα Toyota και τα μετέτρεπαν σε υπερ-αυτοκίνητα Ferrari και Lamborghini.

Στο "συνεργείο" που είχαν στήσει μάλιστα, τέσσερις τύπου Ferrari ήταν τελειωμένες και ανέμεναν, να πουληθούν, ενώ 14 ακόμη αυτοκίνητα ήταν υπό κατασκευή.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία, ότι οι τρεις συλληφθέντες ετοιμάζονταν να πουλήσουν ένα αυτοκίνητο διαδικτυακά, για το ποσό των 41.000 ευρώ.

Συν τοις άλλοις, ο αρχηγός της ομάδας βρέθηκε να έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο "θερμοκήπιο" καλλιέργειας μαριχουάνας, με ούτε λίγο ούτε πολύ 950 φυτά.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά, που η Αστυνομία στην Ισπανία ξεσκέπασε ένα τέτοιο κύκλωμα. Το 2013 είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, στη Βαλένθια, όταν μέλη εκείνου του κυκλώματος δημοσίευσαν διαφημίσεις για πώληση Ferrari και Aston Martin αξίας 40.000 ευρώ.

Πηγή: rt.com

SHARE: