Ο καύσωνας έβγαλε τους Ευρωπαίους από τα ρούχα τους: Κυκλοφορούν ολόγυμνοι στους δρόμους

Ο καύσωνας έβγαλε τους Ευρωπαίους από τα ρούχα τους: Κυκλοφορούν ολόγυμνοι στους δρόμους
Έσφιξαν για τα καλά οι ζέστες στη Γερμανία

"Καμίνι" θυμίζει το μεγαλύτερος μέρος της Δυτικής Ευρώπης, που αυτή την εβδομάδα δοκιμάζεται από πρωτοφανή καύσωνα, οδηγώντας κάποιους σε ακραίες λύσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ακραίες θερμοκρασίες.

Οι μετεωρολόγοι και τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για την “εβδομάδα της κόλασης”. Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία βιώνουν αυτή την εβδομάδα έναν πολύ πρόωρο και όπως όλα δείχνουν παρατεταμένο καύσωνα, με τις θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές να βρίσκονται σταθερά πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Και καθώς οι προβλέψεις για τον καιρό κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρες είναι για τις επόμενες μέρες, οι κάτοικοι πολλών περιοχών προσπαθούν μάταια να βρουν τρόπους να δροσιστούν, να προφυλαχθούν από τη ζέστη, ή έστω να βρουν τρόπους να την αντιμετωπίσουν με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

Ανάμεσά σε αυτούς και ένας άνδρας στο Βρεδεμβούργο ο οποίος οδηγούσε το σκούτερ του με… αδαμιαία περιβολή μέρα – μεσημέρι, γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο είχε ως αποτέλεσμα να τον σταματήσει η αστυνομία και να τον στείλει πίσω στο σπίτι να… ρίξει κάτι ελαφρύ επάνω του.

Οι σχετικές φωτογραφίες, όπως ήταν επόμενο, έγιναν viral, με τους περισσότερους να απορούν πώς μπορούσε να κάθεται στο καυτό κάθισμα του σκούτερ ολόγυμνος με αυτή τη ζέστη… 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα