Ο σκύλος του Ομπάμα έριξε κάτω ένα κοριτσάκι

Ο σκύλος του Ομπάμα έριξε κάτω ένα κοριτσάκι

Με απρόοπτα τα αποκαλυπτήρια της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του Λευκού Οίκου. Ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα, πήρε σβάρνα ένα κοριτσάκι (Vid)

Η Sunny, ο ένας από τους δύο σκύλους της οικογένειας Ομπάμα,τράβηξε τα φωτογραφικά φλας, όταν πέταξε στο έδαφος ένα κοριτσάκι δύο ετών, κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του Λευκού Οίκου

Την ώρα που η Πρώτη Κυρία, Michelle Obama,  οδηγούσε τη Sunny, το  σκυλί νερού της Πορτογαλίας - Portuguese Water Dog-  στη μεγάλη τραπεζαρία του Οίκου, κρατώντας τη από το λουρί,  πήδηξε ξαφνικά πάνω  στη δίχρονη Ashtyn Gardner η οποία έχασε την ισορροπία της και έπεσε πάνω στο χαλί.

Η 2χρονη  σηκώθηκε γρήγορα από το έδαφος και ο πατέρας της είπε ότι ήταν μία χαρά. Η Πρώτη Κυρία  προσπάθησε να συνετίσει τη σκυλίτσα και στη συνέχεια έσπευσε δίπλα στο κοριτσάκι και το αγκάλιασε.

Το προεδρικό ζεύγος  έκανα την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια των χριστουγεννιάτικων στολισμών του Λευκού Οίκου, με προσκεκλημένες οικογένειες στρατιωτικών μαζί με τα παιδιά τους.

Το εν λόγω δένδρο είναι το  πιο ψηλό δέντρο (ύψους περίπου 27 μέτρων) που έχει στολιστεί στο Καπιτώλιο. Είναι διακοσμημένο με 5.000 χειροποίητα στολίδια που έφτιαξαν παιδιά από όλη την χώρα και θα ανάβει κάθε σούρουπο σε όλη την περίοδο των εορτών.

(Πηγή: businessinsider)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Obamas dog Sunny jumps on a kid at the White House

SHARE:

24Media Network