Όταν το λόμπι τράπεζας μετατρέπεται σε βωμό του έρωτα

Phillipa Botting and Gareth Healey who appeared in front of magistrates at Pembrokeshire Law Courts after being caught performing oral sex by a cash machine in Lloyds TSB.

Pictured is Phillipa Botting.

© WALES NEWS SERVICE
Phillipa Botting and Gareth Healey who appeared in front of magistrates at Pembrokeshire Law Courts after being caught performing oral sex by a cash machine in Lloyds TSB. Pictured is Phillipa Botting. © WALES NEWS SERVICE WALES NEWS SERVICE

Η κάμερα ασφαλείας και ένα δεκάχρονο τους έκανε "τσακωτούς" να ερωτοτροπούν μέσα σε λόμπι μιας τράπεζας. Διαβάστε τη αποφάσισε το δικαστήριο για δυο μεθυσμένους 23χρονους που έκαναν την τράπεζα σπίτι τους

Του έκανε στοματικό έρωτα στο λόμπι μιας τράπεζας με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να καλέσουν την αστυνομία και να συλληφθούν.

Το περιστατικό δεν είναι από σκηνή ερωτικής ταινίας αλλά πραγματικότητα και συνέβη στις 13 του περασμένου Φλεβάρη στο λόμπι της τράπεζας Lloyds στην πόλη Haverfordwest της Ουαλίας.

Πρωταγωνιστές δυο μεθυσμένοι 23χρονοι οι οποίοι ένιωσαν το λόμπι της τράπεζας σαν το σπίτι τους και χωρίς ίχνος ντροπής αν δεν τους διέκοπταν στο στοματικό έρωτα σίγουρα θα έκαναν έρωτα μπροστά στα μάτια των πελατών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Western Telegraph πρόκειται για τον Gareth Healey και την φίλη του οι οποίοι ομολόγησαν ενοποιών του δικαστηρίου ότι παραβίασαν το νόμο.

Πειστήρια για τη καταδίκη τους ήταν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας καθώς και η μαρτυρίας μιας 10χρονης η οποία βρισκόταν έξω από τη τράπεζα με μια θεία περιμένοντας ταξί για να φύγουν.

Το δικαστήριο τους υποχρέωσε να πάρουν μέρος σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ αλλά και να εκτελέσουν ορισμένες ώρες κοινωνικής υπηρεσία.

SHARE:

24Media Network