Πατέρας εισβάλει στο φλεγόμενο σπίτι του για να σώσει τον σκύλο του

Πατέρας εισβάλει στο φλεγόμενο σπίτι του για να σώσει τον σκύλο του
Στιγμιότυπο από το φλεγόμενο σπίτι και την έφοδο του άνδρα για να σώσει το σκυλί του youtube

Οι πυροσβέστες και οι περίοικοι έμειναν άναυδοι στη θέα του άνδρα να μπαίνει μέσα στους καπνούς και τις φλόγες. "Το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω το σκυλί μου, έπρεπε να το πάρω", δήλωσε μετά την επιτυχή προσπάθειά του.

Μια επιπόλαιη και παρακινδυνευμένη για ορισμένους, “φυσιολογική” για κάποιους άλλους κίνηση ενός άνδρα έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, καθώς αψήφισε τους πυροσβέστες και μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι του για να σώσει τον σκύλο της οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας. Στο βίντεο φαίνεται ο Χοσέ Γκουζμάν, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, να αγνοεί τους πυροσβέστες, που έχουν σπεύσει στο σημείο και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που καίει το σπίτι του, και να τρέχει μέσα στους καπνούς και τις φλόγες. Κανένας πυροσβέστης δεν τον ακολουθεί, με τους περίοικους που έχουν συγκεντρωθεί να σοκάρονται από την κίνησή του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας εμφανίζεται μαζί με το σκυλί του, ένα πίτμπουλ ονόματι Γκαμπάνα και ένα φαινομενικά μικρό έγκαυμα στο χέρι του.

“Όταν έτρεξα μέσα στη φωτιά, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω αλλά αποφάσισα να προχωρήσω. Ήξερα ότι ο σκύλος μου ήταν εκεί. Προσπάθησα να είμαι στη μέση, δεν έβλεπα τίποτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω το σκυλί μου, δεν δίστασα, απλά…έπρεπε να το πάρω, είναι μέλος της οικογένειας” είπε ο Γκουζμάν στο ABC10 News.

Και πρόσθεσε: “Δεν έμεινε τίποτα, όλα τα χρήματα μας είχαν πάει σε αυτό το σπίτι. Καταστραφήκαμε. Αγαπάμε αυτό το σκυλί. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έκαναν το ίδιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα