Αυτά είναι τα πλάνα με το γυμνό ζευγάρι που ερωτοτροπούσε πάνω στην πυραμίδα του Χέοπα

Αυτά είναι τα πλάνα με το γυμνό ζευγάρι που ερωτοτροπούσε πάνω στην πυραμίδα του Χέοπα

Το βίντεο από την Πυραμίδα του Χέοπα έχει προκαλέσει πολλαπλές αντιδράσεις στην Αίγυπτο. Δείτε καρέ του Δανού φωτογράφου που συνηθίζει να κάνει "γυμνή τέχνη" σε δημόσιους χώρους.

Την περασμένη Τετάρτη ο Δανός φωτογράφος Andreas Hvid ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος με τη σύντροφό του καταγράφονται να ερωτοτροπούν στην κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα.

Το τρίλεπτο βίντεο "κατέβηκε" από το κανάλι του, ωστόσο σήμερα αναρτήθηκε εκ νέου. Επίσης, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που είχαν προλάβει να το "σώσουν" και να το δημοσιεύσουν, κάνοντάς το viral μέσα σε λίγες ώρες.

ADVERTISING

Πρόκειται για ένα "χόμπι" που έχει το εν λόγω ζευγάρι καθώς έχουν απεικονιστεί ουκ ολίγες φορές σε διάφορα σημεία γυμνοί ή ημίγυμνοι.

Καρέ του από τη Δανία:

Αλλά και από τη Βουδαπέστη:

Από συνεργασία του με την travel blogger escapesanddiaries:

Από σύλληψή τους στις Φιλιππίνες μετά από ένα ακόμη "γυμνό βίντεο":

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα γυμνά καρέ του Hvid

Το βίντεο από την Πυραμίδα του Χέοπα έχει προκαλέσει πάντως αντιδράσεις στην Αίγυπτο.

Ο υπουργός Αρχαιοτήτων της χώρας, Khaled al-Anani, έκανε λόγο για παραβίαση της δημόσιας ηθικής και τόνισε πως ο γενικός εισαγγελέας έχει λάβει γνώση του περιστατικού και θα διεξάγει έρευνα.

Ο υπουργός επεσήμανε, ακόμη πως οι ερευνητές θα διαπιστώσουν το κατά πόσο τα πλάνα είναι αυθεντικά ή προϊόν μοντάζ και αναλόγως θα αποφασισθούν τα επόμενα βήματά τους. Ο Δανός φωτογράφος έγραψε ωστόσο στη σελίδα του στο Facebook πως τα πλάνα είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Βάσει νόμου η αναρρίχηση σε πυραμίδες στην Αίγυπτο είναι πράξη παράνομη, ενώ το ζευγάρι κατηγορήθηκε και για προσβολή της δημοσίας αιδούς και για προσβολή πολιτιστικών συμβόλων της χώρας.

Πάντως ο Hvid έχει γυρίσει στη "βάση" του, μιας και η δημοσίευση των επίμαχων πλάνων έγινε όταν είχε επιστρέψει στη Δανία. Δεδομένου ότι οι πυραμίδες φυλάσσονται, οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για πιθανό χρηματισμό των φυλάκών.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι το μοντέλο Marisa Papen είχε συλληφθεί μετά από γυμνές φωτογραφίες της σε αρχαιολογικά μνημεία.

Αυτά είναι τα πλάνα με το γυμνό ζευγάρι που ερωτοτροπούσε πάνω στην πυραμίδα του Χέοπα

Μιλώντας στο News 24/7 η Papen δήλωνε πως με τη φωτογράφισή της ήθελε να κάνει μια αναπαράσταση της αρχαίας Αιγύπτου και πως η Κλεοπάτρα θα ήταν περήφανη για εκείνη. Ωστόσο, ανέφερε πως ενώ οι πυραμίδες προϋπήρχαν του φονταμενταλισμού, η Αίγυπτος "έχει γίνει πλέον μια πολύ συντηρητική χώρα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σάλος στην Αίγυπτο: Ζευγάρι αγκαλιάστηκε γυμνό στην κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα

Σάλος στην Αίγυπτο για τη γυμνή φωτογράφιση μοντέλου σε αρχαία μνημεία

Μαρίζα Πάπεν: Το μοντέλο που αναστάτωσε 50 χώρες και κρατήθηκε στην φυλακή

SHARE:

24Media Network