Ποιος Άγιος Δομίνικος; Το κρητικό survivor είναι αυθεντικό παιχνίδι επιβίωσης

Ποιος Άγιος Δομίνικος; Το κρητικό survivor είναι αυθεντικό παιχνίδι επιβίωσης

Η δοκιμασία δύσκολη και απαιτητική. Ποια θα φτιάξει πιο γρήγορα τους λαχταριστούς "χοχλιούς μπουμπουριστούς"; Η Ευτέρπη ή η Γιαννούλα; Το βίντεο που θα σου φτιάξει τη μέρα (vid)

Η φρενίτιδα του Survivor χτύπησε και το νησί της Κρήτης, όπου ξεκινά ένα διαφορετικό παιχνίδι επιβίωσης. Μια δοκιμασία τιμής και υπόληψης για τις γιαγιάδες του νησιού που φουσκώνουν πάντα από περιφάνια για την μαγειρική τους δεινότητα. Η Ευτέρπη και η Γιαννούλα δεν αστειεύονται και θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Cretan Survivor λοιπόν και... challenge accepted. Γαργαλιστική λεπτομέρεια το α λα τούρκα αλάτισμα του φαγητού από τη νικήτρια ομάδα στο τέλος του αγωνίσματος.

Το βίντεο που χαλάει κόσμο τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο δεν είναι παρά μια έξυπνη και καλοστημμένη προωθητική ενέργεια για μια από τις δημοφιλέστερες όπως φαίνεται εκπομπές στην Κρήτη. Το " Καλοκαίρι στο Νότο" επιστρέφει για 14η συνεχόμενη χρονιά και αυτός ήταν ο ευφάνταστος τρόπος να σημάνουν την έναρξη της νέας σεζόν.

Δεν πιστεύω να μην είδατε το βίντεο ως το τέλος. Έχει και συμβούλιο του νησιού το κρητικό survivor.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Survivor
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Survivor: Το μυστήριο με τα πλάνα που κόπηκαν

Survivor: Οι διάσημοι έχασαν αλλά ο Ντάνος τη γλίτωσε

Αποχώρησε από το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης

SHARE:

24Media Network