Poll διχάζει το διαδίκτυο: Εσύ πλένεις τα πόδια σου όταν κάνεις μπάνιο;

Poll διχάζει το διαδίκτυο: Εσύ πλένεις τα πόδια σου όταν κάνεις μπάνιο;
Μπάνιο σε Jacuzzi Μπάνιο σε Jacuzzi

Ένα poll στο Twitter κάνεις τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να έρθουν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους για ένα σημαντικότατο ζήτημα υγιεινής. Εσείς τι ψηφίζετε;

Μια ψηφοφορία στο Twitter κατάφερε να διχάσει το διαδικτυακό κοινό του μέσου δικτύωσης δημιουργώντας το… “washgate”.

Το όλο debate ξεκίνησε από τον χρήστη του Twitter Conor Arpwel‏ ο οποίος έγραψε: “Πλένεις τα πόδια σου όταν κάνεις μπάνιο;”.

 

Μέσα σε 13 ημέρες, έχουν ψηφίσει 853.000 χρήστες του Twitter,  με το αποτέλεσμα να είναι 80% “ναι”. Ο ίδιος ο χρήστης που ξεκίνησε το debate επανήλθε με ανάρτηση στην οποία διευκρίνιζε πως και ο ίδιος πλένει τα πόδια του όταν κάνει μπάνιο.

Τα σχόλια άλλων χρηστών ήταν δεκάδες.

 

Πολλοί έγραψαν πως όχι απλά πλένουν τα πόδια τους με σφουγγάρι, αλλά πως το κάνουν πολύ εντατικά, όπως επίσης κάνουν και για άλλα μέρη του σώματός τους όπως πίσω από τα αυτιά, στον αφαλό και σε “κρυφές” γωνίες.

Φυσικά, υπήρχαν και οι αντίθετες απόψεις όπως η παρακάτω.

 

 

Βέβαια υπήρξαν και ουκ ολίγα χιουμοριστικά tweets.

 

Για όποιον πάντως δεν καθαρίζει τα πόδια του όταν μπαίνει στη ντουζιέρα ή στην μπανιέρα του, έχουμε τη λύση. Δείτε εδώ.

Για την ιστορία, το να μην τρίβουμε τα πόδια μας στο μπάνιο σημαίνει πως ευνοούμε την ύπαρξη μυκήτων και βακτηρίων στην περιοχή, στα οποία οφείλεται και η δυσοσμία. Οι ειδικοί συνιστούν να πλένουμε και την περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλά μας και στη συνέχεια να τα σκουπίζουμε προσεκτικά για να μην εγκλωβίζεται υγρασία, κάτι που με τη σειρά της ευνοεί την ανάπτυξη μυκήτων.

Εσείς τι κάνετε; Ψηφίστε παρακάτω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα