Πώς είναι η Annie σήμερα

Πώς είναι η Annie σήμερα
Copyright (c) 1983 Rex Features. No use without permission.

Το 1982 πέρασε στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο δημοφιλή musicals όλων των εποχών. Το ρόλο της "Annie" ερμήνευε η 11χρονη τότε, Aileen Quinn. Δείτε πώς είναι σήμερα

H Αnnie είναι το musical που για πρώτη φορά “παίχτηκε” στο θέατρο το 1977 και ήταν βασισμένο στο κόμικ Little Orphan Annie, του Harold Gray. Το όνομα προήλθε από ένα ποίημα του 1885, το οποίο έγραψε ο James Whitcomb Riley.

Το πρωτοείδες στη μεγάλη οθόνη το 1982. Από τότε το βλέπεις κάθε χρόνο στη μικρή οθόνη, αλλά και στις μεγαλύτερες σκηνές του πλανήτη. Στην original εκδοχή, το ρόλο είχε αναλάβει η Aileen Quinn, η οποία τότε ήταν 11 χρόνων.Το γλυκό κορίτσι, με τις κόκκινες μπούκλες και τις φακίδες στο πρόσωπο κέρδισε τις καρδιές όλων των θεατών, όχι μόνο λόγω της ιστορίας που έζησε, αλλά και ως physic.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Aileen ερμήνευσε ουκ ολίγους άλλους ρόλους, στο θεατρικό σανίδι, δάνεισε τη φωνή της σε cartoons και πρωταγωνίστησε σε βιντεοκασέτες που αργότερα προβλήθηκαν στο Disney Channel. Στα 18 έκανε ένα διάλειμμα, για σπουδές (στις αγγλική και την ισπανική φιλολογία, αλλά και τις πολιτικές επιστήμες) και το 1994 επέστρεψε στο χώρο του θεάματος, σε παραγωγές του Broadway. Έγινε και δασκάλα υποκριτικής, ενώ για κάποια περίοδο δίδασκε υποκριτική, ισπανικά και χορό στο Hudson Catholic Regional High School, του Νew Jersey.

Τη σήμερον ημέρα, η Aileen είναι όπως θα δεις στο video.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα