Σκύλου… επιτρέποντος: Μετεωρολόγος δίνει μια ξεκαρδιστική πρόγνωση του καιρού

Σκύλου… επιτρέποντος: Μετεωρολόγος δίνει μια ξεκαρδιστική πρόγνωση του καιρού
Ο σκύλος "Brody"

Ο μετεωρολόγος του καναλιού "Fox 13" προσπάθησε να δώσει τις προβλέψεις του καιρού στη Φλόριντα, ο σκύλος του όμως είχε άλλα σχέδια και κάπως έτσι ο καιρός... χάλασε!

Οι guest εμφανίσεις συγγενών, φίλων, ερωμένων, κατοικίδιων σε live μεταδόσεις είναι συχνό φαινόμενο της τηλεργασίας σε καιρούς καραντίνας. Το περιστατικό που θα διαβάσετε παρακάτω θυμίζει αρκετά αυτό του μετεωρολόγου που έλεγε τον καιρό αγκαλιά με τη γάτα του, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά.

Ο Πολ Ντελγάτο, μετεωρολόγος του καναλιού Fox 13 στην Τάμπα της Φλόριντα, προσπαθούσε να δώσει τα προγνωστικά του καιρού, όταν ο σκύλος του, όχι μόνο εισέβαλε στο πλάνο αλλά προκάλεσε και τεχνικά προβλήματα!

Συγκεκριμένα, ο “Brody” όπως είναι το όνομά του, χτυπούσε για ώρα το κεφάλι του πάνω στον υπολογιστή με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν στη συνέχεια τα γραφικά και οι χάρτες μέσω των οποίων ο μετεωρολόγος θα έδινε τις καιρικές προβλέψεις.

“Ο χάρτης δεν πρόκειται να κινηθεί, οπότε επιτρέψτε μου απλώς να δώσω προφορικά τις προβλέψεις”, είπε ο μετεωρολόγος, ο οποίος μάλιστα απευθύνθηκε προς τον σκύλο που καθόταν στα πόδια του, λέγοντάς του: “Δεν ήταν πολύ έξυπνο αυτό που έκανες. Θα φάμε αργότερα”.

Αυτό που δεν μπόρεσε, όμως, να προβλέψει ο μετεωρολόγος ήταν ότι ο σκύλος είχε σκοπό να σαμποτάρει ακόμη και την προφορική πρόγνωση. Έτσι, όλοι σταμάτησαν να ασχολούνται με τις προβλέψεις του καιρού και εστίασαν στον σκύλο όταν εκείνος αποφάσισε να… στρογγυλοκαθίσει μπροστά στον κάμεραμαν και να μπει για τα καλά μπροστά στο πλάνο. Κάπου εκεί, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τον κόσμο και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη… σκυλίσια πρόγνωση!

Δείτε το αστείο περιστατικό:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα