Survivor: Τι είπε η Μαριάννα Καλλέργη μετά την αποχώρηση

Survivor: Τι είπε η Μαριάννα Καλλέργη μετά την αποχώρηση

Η πρωταθλήτρια του Muay Thai, βρέθηκε υποψήφια για αποχώρηση μαζί με τον Χούτο και την Πασχάλη και τελικά ήταν εκείνη που ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό για να φύγει (Vid)

Η Μαριάννα Καλλέργη είναι εκείνη που αποχώρησε από το Survivor το οποίο έχει γίνει πρώτο θέμα στα social media της χώρας. Λόγω της ασθένειας της δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα της, με αποτέλεσμα να επηρεάσει το γεγονός αυτό, τον τρόπο που ψήφισε το κοινό.

“Η εμπειρία μου από το Survivor σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Αυτός που αξίζει να μείνει είναι ο Bo γιατί αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ και είναι μοναδικός και θα ήθελα και η Λάουρα επειδή είναι γλυκύτατος άνθρωπος και στις δοκιμασίες είναι απρόβλεπτη”, ανέφερε η πρωταθλήτρια του Muay Thai αμέσως μετά την αποχώρηση της.

Στη συνέχεια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τα βάθη της ψυχής μου! Είμαι πραγματικά συγκινημένη που με υποστηρίζετε και για τα σχόλια σας! Είστε απίστευτοι και ξεχωριστοί όλοι σας! Δεν φαντάζεστε πόση χαρά μου δίνετε!

Thank you all for supporting me… So happy! Santo Domingooo!!!”, έγραψε.

Για όσους δεν ξέρουν την Μαριάννα, είναι πρωταθλήτρια του Muay Thai. Στα 19 της ήταν η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο Tοp-10 των “Female Fighters” του “World Muay Thai Magazine”.

Παράλληλα, εργάζεται ως γυμνάστρια, ενώ συμμετείχε και στο τηλεοπτικό σόου “Dancing on Ice”. Στην ψηφοφορία του Contra.gr για τις  10 πιο σέξι Ελληνίδες αθλήτριες είχε τερματίσει στην 6η θέση.

 

Διαβάστε ακόμη: Αλήθεια τώρα, δεν μπλέκεις με τη Μαριάννα Καλλέργη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα