Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε! Πήγε έτσι ντυμένη για δοκιμαστικό

Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε! Πήγε έτσι ντυμένη για δοκιμαστικό

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς την "πληθωρική" εμφάνιση νεαρής που αποφάσισε να κάνει δοκιμαστικό για παρουσίαση ειδήσεων σε τηλεοπτικό κανάλι (Vids)

Η πραγματικότητα, τα γεγονότα, η ίδια η ζωή, ξεπερνούν κάθε φαντασία. Η κοπέλα που θα δείτε παρακάτω να ξεδιπλώνει το... ταλέντο της, εμφανίστηκε στο Zjarr news channel της Αλβανίας για να κάνει δοκιμαστικό στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων.

Πρόκειται για την 21χρονη Enki Bracaj, η οποία με την πληθωρική της 'παράσταση', κατάφερε να προληφθεί τελικά στο κανάλι σαν ρεπόρτερ.

Όπως και να'χει, η νεαρή έχει γίνει ήδη διάσημη στο διαδίκτυο, μέσω Youtube. Τι είπε ο υπεύθυνος του καναλιού; "Πρέπει να παραδεχθούμε πως ήταν λίγο αμφιλεγόμενη η εμφάνιση της στο δοκιμαστικό, αλλά είχε όλα όσα χρειάζονταν για να πάρει τη δουλειά".

Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε! Πήγε έτσι ντυμένη για δοκιμαστικό

Ναι, έκανε δηλώσεις και η 21χρονη. "Είχα τη στήριξη των γονιών μου. Βγήκα έτσι για να τραβήξω την προσοχή και να έχω συγκριτικό πλεονέκτημα έτσι ώστε να με προσέξουν. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως κάνω για τη δουλειά αυτή".

Και εμείς το πιστεύουμε Enki

(Πηγή: BEST VIRAL VIDEOS)

SHARE:

24Media Network