Συγκλονιστικό βίντεο: “Καταρράκτες” από λάσπη στην Κεφαλονιά

Συγκλονιστικό βίντεο: “Καταρράκτες” από λάσπη στην Κεφαλονιά
Facebook

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το χωριό Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και που δείχνουν τα στρώματα λάσπης που "σκέπασαν" τους δρόμους.

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το πρωί της Παρασκευής το νησί της Κεφαλονιάς, ενώ οι κάτοικοι ακόμα δίνουν μάχες για να αφανίσουν τα προβλήματα που προκάλεσε.

Στο επίκεντρο των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία βρίσκεται το Νύφι Αργοστολίου και η Αγία Ευφημία στη Σάμη, όπου οι λάσπες πλημμύρισαν κυριολεκτικά τους δρόμους.

Στην Αγία Ευφημία οι εικόνες από το χτύπημα της κακοκαιρίας είναι αποκαλυπτικές και δεν θυμίζουν καθόλου τον καλοκαιρινό προορισμό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε το νησί της Κεφαλονιάς.

Βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει το ποτάμι λάσπης που ξεχύνεται στη θάλασσα αφού προηγουμένως τα συνεργεία είχαν σπάσει με μηχανήματα τμήματα από τα τσιμεντένια στηθαία, ώστε να επιταχυνθεί η μεταφορά του μεγάλου όγκου νερού και λάσπης προς τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress.gr, οι τόνοι λάσπης πλημμύρισαν τους δρόμους του χωριού, ενώ ακόμη μπήκαν και σε σπίτια και μαγαζιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα