Τα Burger King ‘ντύθηκαν’ McDonald’s για το Halloween

default image

Όλος ο κόσμος ψάχνει την πιο επιτυχημένη στολή για το φετινό Halloween στις ΗΠΑ και ένα κατάστημα Burger King είχε την έμπνευση να τρολάρει τα McDonald's (Vid + Pics)

Οι Αμερικανοί ζουν σε ρυθμούς Halloween αυτή την εποχή και ένα ολόκληρο κατάστημα της φαστ φουντ αλυσίδας Burger King, αποφάσισε να τρολάρει τους πελάτες και τους ανταγωνιστές τους και ντύθηκε McDonald’s.

Συγκεκριμένα, το Burger King του Rego Park στο Queens της Νέας Υόρκης μετατράπηκε σε φάντασμα με τη βοήθεια ενός λευκού σεντονιού και έγραψε πάνω από την επιγραφή του την ονομασία McDonald’s, πετυχαίνοντας την πιο πρωτότυπη μεταμόρφωση.

Πάντως, για να προκαλέσει το αντίπαλο δέος το κατάστημα έστειλε σαφές μήνυμα στους πελάτες με την επιγραφή: “Booooo! Απλά αστειευόμαστε, εξακολουθούμε να ψήνουμε τα burgers μας στη σχάρα. Χαρούμενο Halloween”.

Φυσικά, η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετική, καθώς ήταν αρκετοί εκείνοι που θέλησαν να μοιραστούν το ευφάνταστο διαφημιστικό τρικ στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(ΠΗΓΗ: Independent)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα