Τηλε-ευαγγελιστής στην Τουρκία: Τα χέρια όσων αυνανίζονται θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή

Τηλε-ευαγγελιστής στην Τουρκία: Τα χέρια όσων αυνανίζονται θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή

Μουσουλμάνος τηλε-ευαγγελιστής στην Τουρκία προειδοποιεί όσους αυνανίζονται ότι τα χέρια τους στην επόμενη ζωή θα... κυοφορούν

Λένε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Λένε επίσης ότι τα δόγματα και οι διδαχές, ερμηνεύονται από τον καθένα κατά βούληση. Και με ανάλογο τρόπο διδάσκονται κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο θρησκευτικός φανατισμός ανεξαρτήτως θρησκείας, μόνο δεινά έχει προκαλέσει σε τούτο τον κόσμο.

Πάμε τώρα στο προκείμενο. Το περιστατικό δεν είναι ανέκδοτο αν και μοιάζει με τέτοιο. Όλα έγιναν στη γειτονική μας Τουρκία. Εκεί όπου ένας Μουσουλμάνος τηλε-ευαγγελιστής βγήκε στον αέρα και προειδοποίησε: "Αυνανίζεσαι; Στην επόμενη ζωή, τα χέρια σου θα κυοφορούν".

Ο Μουχαΐντ Σιχάντ Χαν (Mücahid Cihad Han), όπως δημοσιεύει η hurriyet, εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να απαντήσει σε ερωτήσεις των θεατών του καναλιού 2000 TV.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ένας τηλεθεατής δήλωσε πως εξακολουθεί να αυνανίζεται παρότι έχει παντρευτεί εδώ και χρόνια.

Ο τηλε-ευαγγελιστής είπε αρχικά πως το Ισλάμ απαγορεύει τον αυνανισμό, για να προσθέσει ότι "ένα εδάφιο αναφέρει πως όσοι έχουν σεξουαλικές "σχέσεις" με τα χέρια τους, τότε αυτά θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή, και θα ζητούν από τον Θεό τα δικαιώματά τους".

"Αν ο θεατής μας ήταν ανύπαντρος, θα του σύστηνα να παντρευτεί, αλλά τώρα τι να πω;", συνέχισε και πρόσθεσε πως ο άνθρωπος πρέπει να αντιστέκεται στους πειρασμούς "του Σατανά".

Ο Χαν, επικαλέστηκε το "Istimna", τον Αραβικό όρο για τον αυνανισμό που έχει χαρακτηριστεί ως "αμφιλεγόμενος" από προοδευτικούς Μουσουλμάνους που δεν τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης του. Το Κοράνι δεν απαγορεύει ρητά σε κανένα εδάφιο του τον αυνανισμό μιας και στην ουσία δεν υπάρχει εντός του καμία αναφορά στην πράξη και η όλη ιστορία ανάγεται στην προσωπική ευχέρεια και τις διδαχές του κάθε ευαγγελιστή.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, ο Χαν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία, ιδίως στα social media. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έχει 12.000 followers στο Twitter, κάτι που δείχνει τη δυναμική του στον χώρο του διαδικτύου και της τηλεόρασης όπου και δραστηριοποιείται.

SHARE:

24Media Network