Το χούι δεν κόβεται. Τον "σκότωσε" το ποτό, επανήλθε στη ζωή και πήγε και πάλι να πιει

In this Aug 20, 2014, photo, Matryoshka dolls and bottles of vodka sit on display at the Nazdarovie restaurant during its pre-launch in Havana, Cuba. Occupying the third story of a historic building on the seafront Malecon boulevard, Nazdarovie is an homage to the old country. (AP Photo/Ramon Espinosa)
In this Aug 20, 2014, photo, Matryoshka dolls and bottles of vodka sit on display at the Nazdarovie restaurant during its pre-launch in Havana, Cuba. Occupying the third story of a historic building on the seafront Malecon boulevard, Nazdarovie is an homage to the old country. (AP Photo/Ramon Espinosa) ASSOCIATED PRESS

Ένας Ρώσος ξύπνησε στο νεκροτομείο, ενώ οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τον θάνατό του, μετά το μεθύσι που έκανε με την παρέα στη γιορτή των Χριστουγέννων!

Ένας άνδρας από τη Ρωσία επέστρεψε κυριολεκτικά από τους νεκρούς, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου που τον είχαν μεταφέρει οι φίλοι και οι συγγενείς του μετά το τρελό μεθύσι το βράδυ των Χριστουγέννων, αποφάνθηκαν τον θάνατό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νεκροτομείο για την διενέργεια της αυτοψίας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Ρώσος δεν ήταν καθόλου νεκρός, απλώς είχε χάσει τις αισθήσεις του από την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων αλκοόλ, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην καταφέρουν να εντοπίσουν τον σφυγμό του και να τον θεωρήσουν νεκρό. Κάπου εδώ γεννούνται απορίες για τις ικανότητες τους, αλλά και την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο άτυχος άνδρας.

Το χούι δεν κόβεται. Τον

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως, ο ίδιος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες βότκας με τους φίλους του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι να καλούν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους πληροφόρησαν για τον θάνατό του. Ο νεαρός ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα στο ψυγείο του νεκροτομείου και πανικόβλητος αναρωτιόνταν τι είχε συμβεί.

Όπως αναφέρεται, άρχισε να φωνάζει και να ζητά βοήθεια, προσεγγίζοντας το ενδιαφέρον των γιατρών που έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

Οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία για να ανοίξει την πόρτα, αντικρίζοντας έκπληκτοι τον πρώην νεκρό, που μετά την περιπέτεια επέστρεψε στο πάρτι.

(Πηγή: RT)

SHARE:

24Media Network