Το ‘God Save the Queen’ έπαιξε στο δελτίο του BBC!

default image

Το BBC τρολάρει συντηρητικό υπουργό, που ζήτησε να ακούγεται μετά το δελτίο ειδήσεων ο ύμνος για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλλον δεν εννοούσε αυτό (Vid)

Το BBC συνήθιζε να παίζει στο τέλος των δελτίων ειδήσεων ύμνο προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει κόψει αυτή τη συνήθεια που, μάλλον, έλειψε στον συντηρητικό υπουργό Andrew Rosindell.

Ο υπουργός ζήτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό να επαναφέρει τον ύμνο προς τιμήν της βασίλισσας για να τονώσει το εθνικό πνεύμα των Βρετανών πολιτών εν όψει Brexit, υποστηρίζοντας πως οι πολίτες πρέπει να σταματήσουν να ντρέπονται για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Έτσι, το BBC αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Rosindell και να παίξει έναν διαφορετικό ύμνο προς της βασίλισσα, αυτόν των… Sex Pistols.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ανέφερε πως το τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να κάνει το χατίρι στον υπουργό και έβαλε το πανκ ροκ κομμάτι “God Save the Queen”.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, με τους περισσότερους να εκτιμούν την “πληρωμένη απάντηση του του BBC στον υπουργό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα