Το Twitter παίρνει θέση για τη #newgovgr: 'Χώραγε και ο Νικολόπουλος σε τέτοια ντριμ τιμ'

Το Twitter παίρνει θέση για τη #newgovgr: 'Χώραγε και ο Νικολόπουλος σε τέτοια ντριμ τιμ'

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανακοινώθηκε και με το "καλημέρα", προκάλεσε μπόλικες αντιδράσεις στον κόσμο του διαδικτύου

Τη σύνθεση της καινούριας κυβέρνησης ανακοίνωσε η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής για το Μεταναστευτικό.

Η νέα κυβέρνηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια λόγω της υπουργοποίησης πολλών "Πασοκογενών" αλλά και μελών των ΑΝΕΛ, με τη Θεοδώρα Τζάκρη και τον Δημήτρη Καμμένο να μαζεύουν τις περισσότερες αρνητικές "ψήφους".

Θυμίζουμε πως η Θεοδώρα Τζάκρη εκλέχθηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα ενώ το 2009 ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο Μάρκος Μπόλαρης (βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – 4ος στο ψηφοδέλτιο) το 2009 είχε οριστεί υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενώ τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ από την άλλη, αναλαμβάνει υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με υπουργό το Χρήστο Σπίρτζη. Μέχρι πρότινος διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με το account @portaporta, το οποίο έκλεισε. Με αναρτήσεις του στα social media είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Στις 20 Ιουνίου είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook κατά των συγκεντρώσεων του "ΝΑΙ", χρησιμοποιώντας φωτογραφία του Αουσβιτς και παραφράζοντας το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου.

Όλα τα παραπάνω, και πολλά ακόμη, σχολιάστηκαν όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter:

Φωτογραφία: Jo Di Graphics

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτή είναι η ελληνική 'τρόικα' της οικονομίας

Αυτή η κυβέρνηση είναι του Αλέξη

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για τη νέα κυβέρνηση

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Αυτά είναι τα νέα υπουργεία

Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ποια τα νέα πρόσωπα, ποιοι φεύγουν και ποιοι μετακινούνται

Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ: Με ποιους συμμετέχει το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ: Πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης

Διαδοχή στη ΝΔ: Τα σχέδια Μεϊμαράκη και η υποψηφιότητα Μητσοτάκη. Τι λένε Καραμανλής-Σαμαράς

SHARE:

24Media Network