Το ξύλο του Bruce Willis στον Stephen Colbert θα το θυμάσαι για πάντα

Το ξύλο του Bruce Willis στον Stephen Colbert θα το θυμάσαι για πάντα

Άναψε η κουβέντα στο "The Late Show". Ο παρουσιαστής αμφισβήτησε τον Bruce Willis και εκείνος θυμήθηκε το ρόλο του από τη σειρά ταινιών "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια (Vid)

Τι το ήθελε ο παρουσιαστής του The Late Show , Stephen Colbert να αμφισβητήσει τις ικανότητες του Bruce Willis για την εκτέλεση επικίνδυνων σκηνών σε ταινίες δράσεις; Ο 60χρονος ηθοποιός του έδειξε για τα καλά πως ακόμα "το'χει".

Ο Bruce Willis, πριν από μερικές μέρες, ήταν καλεσμένος στην εν λόγω εκπομπή και έπαιξε ξύλο με τον παρουσιαστή- φυσικά όχι στα σοβαρά.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ρόλο του στο "Misery" του Broadway, ενώ τον ρώτησε αν έκανε ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές στο "Πολύ σκληρός για να πεθάνει". Ο Bruce Willis του απάντησε θετικά ενώ ο Colbert τον αμφισβήτησε. Έτσι, πιάστηκαν στα χέρια και το πλατό μετατράπηκε σε ρινγκ με τον Colbert να τον σέρνει πάνω στο γραφείο του και να του σπάει στο κεφάλι μια καρέκλα, ενώ ο Willis ανταπέδωσε φέρνοντας του στο κεφάλι μια κιθάρα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

SHARE:

24Media Network