Τραβούσε βίντεο, αντί να βοηθήσει γυναίκα θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Τραβούσε βίντεο, αντί να βοηθήσει γυναίκα θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Αυτόπτης μάρτυρας άγριας επίθεσης σε βάρος γυναίκας τραβάει βίντεο το περιστατικό αντί να καλέσει σε βοήθεια, με τον δράστη να την αφήνει αναίσθητη στη μέση του δρόμου. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (Vid + Pics)

Ένα εξοργιστικό βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει έναν άνδρα να χτυπάει βάναυσα μια γυναίκα για να τη ληστέψει και έναν άλλο να τραβάει το απίστευτο περιστατικό σε βίντεο αντί να τη βοηθήσει.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στο Καζακστάν, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στην ανυποψίαστη γυναίκα για να την ληστέψει και αφού την χτύπησε και την άφησε αναίσθητη στο έδαφος αφαίρεσε την τσάντα και τα υπάρχοντά της.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό ο ληστής επιστρέφει στο σημείο με τη βοήθεια ενός δεύτερου άνδρα και πετάει την τσάντα της στο σημείο και προσπαθεί να σηκώσει την αναίσθητη γυναίκα από το έδαφος, με τον αυτόπτη μάρτυρα να συνεχίζει να προτιμάει να τραβήξει βίντεο από το να καλέσει σε βοήθεια.

Το βίντεο σταματάει απότομα, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την τύχη του θύματος.

Πάντως, η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου που κατήγειλλαν τον ανεκδιήγητος άνδρα που προτίμησε να τραβήξει την επίθεση στη γυναίκα σε βίντεο, από το να τη βοηθήσει.

(ΠΗΓΗ: Dailymail)

SHARE: