Τρομακτική ανακάλυψη πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου – Βρήκε διαμέρισμα

Τρομακτική ανακάλυψη πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου – Βρήκε διαμέρισμα
Η Samantha Hartsoe στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok TikTok@samanthartsoe

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ ανακάλυψε ένα ολόκληρο διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της. Κατέγραψε σε βίντεο την τρομακτική ανακάλυψη και έγινε Viral (VIDEO)

Η Samantha Hartsoe, μια γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη, έκανε μια τρομακτική ανακάλυψη μέσα στο σπίτι της. Η ίδια, βρήκε πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της ένα ολόκληρο εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα.

Η Samantha κατέγραψε σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok την ανακάλυψή της και την μοιράστηκε με τους ακολούθους της. Τα βίντεο που μοιράστηκε στη συνέχεια έγιναν viral.

Η Samantha, αρχικά, ξεκίνησε να πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι παράξενο με τον καθρέφτη του μπάνιου της, όταν άρχισε να παρατηρεί ότι το μπάνιο της είναι πάντα κρύο και έχει ενα ελαφρύ αεράκι στο εσωτερικό του. Στη πορεία ακολούθησε τον αέρα, ώσπου είδε ότι πίσω απο τον καθρέφτη του μπάνιο της υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο.

Στη συνέχεια, μπήκε από το παράθυρο του τοίχου στον χώρο του εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος και το εξερεύνησε τρομαγμένη ενώ κρατούσε ένα σφυρί στο χέρι της.

Στον χώρο του διπλανού σπιτιού δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος, όμως υπήρχαν αντικείμενα που υποδήλωναν ότι μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιούσε στο παρελθόν για να περάσει το βράδυ του.

Στο τέλος της σειράς των βίντεο που τράβηξε η Samantha, δήλωσε πως θα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού της για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα