Βγήκε για bingo, την έφαγε γουρούνι

Βγήκε για bingo, την έφαγε γουρούνι

Ακριβά πλήρωσε τη συνήθειά της να πηγαίνει με τα πόδια για να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι, μια ηλικιωμένη στη Βρετανία. Σε μια από τις βόλτες της την έφαγε ζωντανή ένα πεινασμένο γουρούνι

Κάθε Τετάρτη βράδυ μια 84χρονη Βρετανίδα διένυε μια απόσταση ενός μιλίου από το σπίτι της για να παίζει bingo σε κατάστημα κοντά στο Crewe.

Παρά τις ανησυχίες της οικογένειας της η γιαγιά επέμενε κάθε βράδυ να κάνει τη βόλτα της ώστε να παίρνει καθαρό αέρα. Ωστόσο η τελευταία φόρα ήταν και η μοιραία καθώς έχασε τη ζωή της.

Ο θάνατός της δεν προήλθε από αυτοκινητιστικό ατύχημα ούτε από μαχαίρωμα κάποιου αγνώστου αλλά πέθανε όταν τη δάγκωσε ένα γουρούνι!

Η γιαγιά επιστρέφοντας στο σπίτι της με ένα κερδισμένο λαχνό 30 λιρών βρήκε στο δρόμο της ένα γουρούνι που είχε ξεφύγει από μια τοπική φάρμα και το οποίο της επιτέθηκε

Συντετριμμένη, η 50χρονη κόρη της η οποία βγήκε στο δρόμο για να την βρει καθώς έλειπε πολύ ώρα, είδε την αιμόφυρτη μητέρα της στο δρόμο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή με δαγκωματιές σε όλο της το σώμα.

"Ήμασταν ανήσυχοι ότι έπεσε θύμα ληστείας. Ωστόσο τη μητέρα μου την έχει φάει  ένα γουρούνι. Είναι φρικτό" είπε στην αστυνομία η κόρη της.

SHARE:

24Media Network