Βίντεο: Δυσαρεστημένος πελάτης τραπέζης διαμαρτύρεται με strippers

Βίντεο: Δυσαρεστημένος πελάτης τραπέζης διαμαρτύρεται με strippers

"Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεστε στους πελάτες", είπε ο άνδρας στους υπαλλήλους της τράπεζας και έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει η διαμαρτυρία

Περίεργο τρόπο διάλεξε ένας άνδρας στη Ρωσία για να διαμαρτυρηθεί για τις "φτωχές" υπηρεσίες που προσφέρει τράπεζα, καθώς επιστράτευσε strippers.

Το περιστατικό συνέβη σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μόσχα. Ο άνδρας μπήκε στον χώρο μαζί με δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες ήταν κανονικά ντυμένες. "Αντιμετωπίζετε τους πελάτες χωρίς γενναιοδωρία, με κρύο τρόπο. Θα ήθελα να σας δείξω πώς θα πρέπει κανονικά να συμπεριφέρεστε στους πελάτες", είπε προς το προσωπικό της τράπεζας.

Βίντεο: Δυσαρεστημένος πελάτης τραπέζης διαμαρτύρεται με strippers

Και αμέσως μετά άρχισε το show. Υπό μουσική υπόκρουση, οι κοπέλες άρχισαν να λικνίζονται, να ανεβαίνουν στα γραφεία και να βγάζουν τα ρούχα τους, μένοντας εν τέλει ολόγυμνες.

Ο δυσαρεστημένος πελάτης ακούγεται να λέει: "Με φτάσατε στο χείλος της κατάρρευσης, έτσι πρέπει να θεραπεύεται τους πελάτες. Ελπίζω να θυμάστε αυτή τη στιγμή".

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από την τράπεζα, με εκπρόσωπό της να τονίζει: "Το πρόβλημα είχε λυθεί πριν από αυτό το περιστατικό. Η τράπεζα έκανε καταγγελία στην αστυνομία για χουλιγκανισμό".

Πηγή: Mirror

SHARE:

24Media Network