Βίντεο: Μπουνιές και μαλλιοτραβήγματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι για μια selfie

Άγριο ξύλο στη Φοντάνα ντι Τρέβι για μια selfie
Άγριο ξύλο στη Φοντάνα ντι Τρέβι για μια selfie PIXABAY

Σε ρινγκ μετατράπηκε το εμβληματικό συντριβάνι της Ρώμης όταν δύο τουρίστριες επιχείρησαν ταυτόχρονα να στηθούν στην καλύτερη θέση για να βγάλουν φωτογραφία.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Φοντάνα ντι Τρέβι, το εμβληματικό συντριβάνι της Ρώμης, με δύο τουρίστριες να ξεκινούν άγριο καυγά στην προσπάθειά τους να βγάλουν την τέλεια selfie.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 19χρονη από την Ολλανδία και μία 44χρονη Ιταλο-αμερικανίδα επιχείρησαν να στηθούν ταυτόχρονα στο καλύτερο σημείο μπροστά από το μνημείο. Καμία από τις δύο δεν ήταν διατεθειμένη να υποχωρήσει και έτσι τα πράγματα αγρίεψαν. Την λεκτική αψιμαχία διαδέχτηκαν μπουνιές και μαλλιοτραβήγματα, με μέλη των οικογενειών τους να εμπλέκονται και τους παρευρισκόμενους να κοιτούν εμβρόντητοι.

Δύο αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να τους χωρίσουν αλλά αυτό διήρκεσε μόνο για λίγο και χρειάστηκε να καλέσουν ενισχύσεις για να δοθεί οριστικό τέλος στον καυγά. Οι συμμετέχοντες στον καυγά αποκόμισαν κάποιες μελανιές, όπως και κατηγορίες για βία.

Πηγή: 

Guardian

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
SHARE:

24Media Network