Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τι πραγματικά μετέφραζε ο απατεώνας διερμηνέας

default image

Ο διερμηνέας στην τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, είναι το μεγαλύτερο troll όλων των εποχών. Έχουν όμως κάποιο νόημα οι χειρονομίες που έκανε; H απάντηση είναι απολαυστική! (Vid)

Όλοι θαυμάσαμε τον απατεώνα διερμηνέα νοηματικής Thamsanqa Jantjie, ο οποίος υποτίθεται ότι μετέφραζε όσα έλεγαν οι ηγέτες όλου του κόσμου στην τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, χρησιμοποιώντας ακατάληπτες χειρονομίες.

Παραβλέποντας το γεγονός ότι, έχοντας στο παρελθόν κατηγορηθεί το 1994 για βιασμό, το 1995 για κλοπή, το 1998 για κακόβουλη ζημία σε περιουσία και το 2003 για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγή, βρέθηκε να κάνει καραγκιοζιλίκια δίπλα στον Ομπάμα, ας πάμε στην ουσία της υπόθεσης!

Τι πραγματικά μετέφραζε, ο γίγας αυτός, που βρέθηκε στο λάθος μέρος, την πιο ακατάλληλη στιγμή;

Στο ερώτημα αυτό επιχείρησε να απαντήσει ο Jimmy Kimmel, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, φιλοξένησε έναν πραγματικό διερμηνέα της νοηματικής, για να μας πει τι έλεγε ο Θεός των Troll, Thamsanqa Jantjie.

“Ακόμα και αν δεν ξέρεις τη νοηματική καταλαβαίνεις ότι ο τύπος ήξερε 2-3 κινήσεις και τις επαναλάμβανε. Θέλουμε να εξακριβώσουμε, αν πράγματι ήταν φαρσέρ ή απλώς πολύ κακός στη δουλειά του” είπε ο Kimmel, προλογίζοντας τον καλεσμένο του.

Ο ειδικός μπήκε στο στούντιο και άρχισε να μεταφράζει όσα “μετέφραζε” ο απατεώνας διερμηνέας. Απολαύστε τον!

“Υποστηρίζω, βασικά τους χαιρετισμούς, χαιρετισμούς. Μέσα, συμμετέχοντας, σε αυτής της εβδομάδας το τσιγάρο, μέσα θα αποδειχθεί, κλπ κλπ, να υποστηρίξω, είμαι χαρούμενος να πω, από μένα για σένα, μιλώντας σε σας μέχρι τώρα”.

“Γεια σας. Kαλώς ήρθατε μέχρι τώρα. Ένα τσιγάρο, φέρνω τη διαφορετικότητα σε σας, έναν κύκλο και θα ήθελα να προσευχηθώ αυτή την προσφορά, βασικά έχει πλάκα, όλες αυτές οι μπάλες, θα αποδείξουν, αυτό είναι καλό, λυπάμαι”

Τέτοια σαφήνεια, ούτε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Το μόνο που ξέχασε ήταν το “αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα